dopadaju mu se manekenke

PROTEKLIH MESECI LJUBIO JE SOFIJU MILOŠEVIĆ: Luka Jović u vezi s bivšom devojkom Veljka Ražnatovića?

0

Iako još uvek nije poznato u kakvim su odnosila lepa manekenka I fudbaler Real Madrida, domaći mediji javljaju da je Joviću “zapala za oko” još jedna poznata lepotica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Luka Jović (21) pao je na šarm bivše devojke Veljka Ražnatovića manekenke Dragane Banić (27), tvrdi domaća štampa.

 

Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo — tvrdi izvor blizak fudbaleru za Informer Hit.

 

On je istakao i da se Luki Joviću posebno dopadaju manekenke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by InspireYourself ???????? (@daily.issue) on

Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Andela Manitašević.

 

Izvor je dodao I da je Jović veoma stidljiv.

 

S Draganom se kasnije sretao i na nekim žurkama koje su organizovali njegovi prijatelji fudbaleri i tu su nastavili da se muvaju, ali se ništa konkretno nije desilo. Sve se svelo na dopisivanje i duge razgovore. Kada su devojke u pitanju, Luka je vrlo stidljiv i retko kada prvi krene u akciju — objašnjava on.

 

Jovićev prijatelj ispričao je i da se Sofija Milošević i Luka razlikuju po temperamentu, pa je za njega enigma kako su se uopšte zavoleli.

 

 

makonda-tracker