nema šta da krije

NEDELJAMA SU SE DOPISIVALI, NIKOME NIJE UNIŠTILA BRAK: Sofija Milošević KONAČNO progovorila o vezi s Lukom Jovićem

0

Otkad je otkriveno da je jedna od najlepših Srpkinja u ljubavi s našim najpoznatijim fudbalerom, plavokosa manekenka pretrpela je veoma neprijatne natpise u medijima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sofija Milošević (29) po prvi put je progovorila javno o vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem (21), pa istakla kako je sve počelo veoma spontano, te da su se nedeljama samo dopisivali. Ona je naglasila da nije rasturila nikakav brak niti vezu, ali da je i ne dotiču mnogo gradske priče koje kolaju.

 

Kako se navodi - i mnoge lepotice je bio nekakav glas, jer će "ljudi uvek pričati, a uspeh nikako ne opraštaju".

 

 

Pominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov život sa devojkom sa kojom ima dete, a stvari stoje tako da je on raskinuo ljubavnu vezu sa tom devojkom pre tri godine. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno — ispričala je Sofija, a na pitanje kako izgleda njihov zajednički život, odgovorila:

 

Na ljubavnom polju javnost poslednjih dana zna mnogo bolje nego ja, te o našoj ljubavi mnogi spekulišu i nagađaju. A nemaju razloga, veza nije u krizi, niti je toliko turbulentna kako je neki predstavljaju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker