savršena

NIJE NI ČUDO ŠTO JU JE RONALDO NAZVAO BOLJOM OD GOLOVA: Kristijanova devojka najnovijim fotografijama bacila Italiju na kolena

0

Pre nekoliko godina radila je u Gučijevom butiku, danas se dizajneri utrkuju da baš ona ponese njihove modele ― a kako i ne bi?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Španija je uvek bila poznata po prelepim ženama, a jedna od najpopularnijih u ovom trenutku je svakako Georgina Rodrigez (25). Iako još uvek nisu venčani, ova atraktivna brineta i fudbaler Kristijano Ronaldo uživaju u zajedničkom životu i zajedno brinu o njihovoj ćerkici Alani i Kristijanovim mališanima Evi Mariji, Mateu i Kristijanu Mlađem.

 

Ona ima veoma važnu ulogu u životu jednog od najboljih fudbalera današnjice, koji je nedavno u jednom intervjuu izjavio da je intimno druženje s Georginom bolje od bilo kog gola koji je dao. Ako ste se zapitali zbog čega je tako i da li Ronaldo malo preteruje, pogledajte njene najnovije fotografije na društvenoj mreži Instagram i sve će vam biti jasno!

 

 

Georgina je, naime, novo zaštitno lice jednog popularnog modnog brenda, za koji je snimila seriju pomalo provokativnih fotografija, koje u prvi plan ističu njeno besprekorno izvajano telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Kristijanova draga je iskoristila ovu priliku da pokaže i šta je naučila na časovima baleta, kojima je jako posvećena godinama, a ove fotografije privukle su mnogo pažnje u Italiji, gde srećni par trenutno živi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

 

makonda-tracker