verovatno se i sami jedva sećaju

TOLIKO SU SE DOBRO SKRIVALI OD MEDIJA: 6 poznatih parova za koje ste SIGURNO zaboravili da su uopšte bili zajedno

0

Najveće zvezde obično osvajaju najviše pažnje javnosti, pa moraju dosta da se trude kada žele da sakriju od medija detalje svog ljubavnog života, a njima je to i te kako pošlo za rukom!


Vinona Rajder i Met Dejmon

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Glumica koja je devedesetih zabeležila niz veoma popularnih uloga, a u 21. veku nas oduševila u filmu Crni labud i seriji Stranger Things Vinona Rajder (47) krajem devedesetih je osvojila u tom trenutku veoma poželjnog Meta Dejmona (49). Par se rastao posle nekoliko godina, a Vinona Rajder je jednom prilikom istakla da je Dejmon jako dobar momak i da joj je drago što je s njim u prijateljskim odnosima.

 

 

Masimo Savić i Bebi Dol

 

1 / 4 Foto: Stefan Kojić


Jedan od najinteresantnijih parova osamdesetih godina svakako su bili popularna Beograđanka (57) i zgodni momak iz Pule (57).


Bili smo ludi kao puška. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to — izjavio je jednom Masimo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker