savršeni!

ČIK PROBAJTE DA TREPNETE: Nova modna lekcija Amal Kluni zadivila zaljubljenice u modu, ali još više pažnje privukao je njen suprug Džordž (FOTO)

3

Nakon što je na večeri kojom su proslavili petu godišnjicu braka Amal Kluni blistala, a Džordž izgledao kao zbunjeni prolaznik, ovog puta su oboje bili spremni za crveni tepih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Svi obožavaoci popularnog para bili su zbunjeni kad je Amal na proslavi godišnjice bila doterana od glave do pete, a njen suprug se pojavio u krajnje ležernoj odevnoj kombinaciji jer slavni glumac inače sebi ne dopušta takve greške, a naročito otkad pored sebe ima živu legendu mode.

 

Nije prošlo mnogo, a Džordž Kluni se iskupio!

 

Atraktivni par, inače ponosni roditelji blizanaca Aleksandera i Ele, posetili su čuveni njujorški Frikov muzej, za šta su se posebno doterali. Čuvena advokatica izgledala je (standardno) spektakularno u kompletu koji potpisuje Zak Pozen, a koji se sastoji od uske suknje koja doseže do visine kolena i topa smaragdnozelene boje. Amal je odlučila da aksesoar bude u kontrastu s ovim autfitom, pa je ponela nude pismo-tašnu i elegantne salonke identične nijanse.

 

 

Džordž je, za razliku od prošlog svečanijeg izlaska, ovog puta briljirao: opredelio se za tamnije tonove: ugalj-sivo odelo s blago strukiranim blejzerom, svečanu crnu košulju i crne cipele i kaiš ― dostojno jedne modne kraljice Amal.

 

Uživajte u njihovim fotografijama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker