tad je sve krenulo nizbrdo

PUSTILA JE DRUGU ŽENU U NJIHOV KREVET: Demi Mur šokirala ispovešću o braku s Eštonom Kučerom

3

Jedna od najlepših žena u Holivudu objavila je memoare kojima je zapanjila svet.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Zvezda filmova Nepristojna ponuda i Duh pre nekoliko dana najavila je biografiju Inside Out, u kojoj je obožavaocima otkrila sve o svom teškom detinjstvu i podelila ispovest o traumatičnom silovanju koje je pretrpela u petnaestoj godini.

 

Holivudskoj javnosti to je bilo poznato, pa je najviše pažnje ipak privukao deo o njenom braku s Eštonom Kučerom, o kojem se ranije nije znalo previše. Naročito se piše o seksualnoj strani njihove ljubavi i činjenici da se nekadašnji par upuštao u grupni seks.

 

Demi Mur je, naime, napisala da je pristajala na trojke kako bi zadovoljila Eštona, koji je sada u braku s koleginicom Milom Kunis. Ona dodaje da danas uviđa da je to bila velika greška.

 

 

- Želela sam da mu pokažem da mogu da budem zabavna - piše Demi i ističe da su ove avanture bile Eštonova odbrana nakon što je saznala da joj je bio neveran.

 

Glumac je, naime, dovodio ljubavnicu u njihov zajednički dom, otkrila je Murova i dodala da je saznala da ju je Ešton prevario i na momačkoj večeri Denija Mastersona.

 

- Bilo mi je muka kad sam saznala - iskrena je glumica.

 

Ovo je samo delić detalja o vezi koja je svojevremeno privlačila mnogo pažnje u Holivudu zbog razlike u godinama između Kučera i Murove, budući da će biografija biti objavljena 24. septembra.

 

makonda-tracker