našli se u centru pažnje

DETALJI O PONIŽAVANJU ISPLIVAVAJU SVAKODNEVNO: Evo šta Ešton Kučer i Mila Kunis misle o skandaloznoj knjizi glumčeve bivše supruge

0

Memoari Demi Mur izazvali su burne reakcije, a najviše deo koji se odnosi na njenog bivšeg supruga Eštona Kučera, koji danas u Holivudu važi za mirnog  porodičnog čoveka. Nakon nekoliko dana, otkriveno je i kako glumac i njegova nova supruga Mila Kunis gledaju na sve.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Mur objavila je memoare, a od momenta kada je knjiga ugledala svetlost dana fanovi su fascinirani naslovima i izjavama koje se vezuju za ovo delo.

Jedna od glavnih tema je njena veza sa mlađim glumcem Eštonom Kučerom sa kojim je glumica bila u braku.

 

Iako je zvezda serije Vesele sedamdesete u srećnom braku sa glumicom iz istoimene serije Milom Kunis sa kojom ima i dvoje dece, javno razotkrivanje privatnog života nije naišlo na odobravanje ovog para.

 

- Neželjena pažnja je nešto sa čime se jako loše nose. Oni nemaju nimalo želje da budu u centru pažnje i da učestvuju u razotkrivanju prošlosti. Ešton je znao da se ovo sprema pa je to tako i dočekao. Ali, naravno, želeo bi da nije uvučen u sve ovo - rekao je za E! News izvor blizak paru.

 

 

Dodao je i da je Demi uvek bila tajanstvena i čuvala je ljubomorno svoju privatnost, pa je ovaj njen postupak izuzetno iznenađujući. Svi su iznenađeni što je odlučila da javno progovori o njenom prljavom vešu i toliko razotkrije njen privatan život. Mila i Ešton nalaze se takođe u centru pažnje, ali se sa time dobro nose jer znaju da će se prašina uskoro slegnuti.

 

U nekoliko poglavlja, Demi je progovorila o trojkama u krevetu koje je imala sa svojim tada mužem Eštonom koga je optužila da ju je tokom braka varao. Demi je otkrila da je pre objavljivanja knjige razgovarala s Eštonom i upoznala ga sa svojim planom za knjigu. Da li će poznati par supružnika pročitati knjigu ili ne, to nije mogla da kaže.

 

- Volela bih da budem u kontaktu s njima i kada knjiga izađe. Osetljiva sam na sve što može da im priredi bilo kakvu neprijatnost. Ne želim da bilo ko ovde bude loš momak - rekla je Demi.

 

Pored tvita glumca koji je osvanuo pre nekoliko dana, Mila i Ešton se za sada drže po strani i ne komentarišu ništa.

 

- Mila je puna razumevanja i podrške za svog muža. To je bilo neko drugo vreme u životu njenog supruga i čini im se oboma kao da je bilo u nekom drugom životu. Oni su nastavili dalje i sada vode potpuno drugačiji porodični život sa njihovom decom - rekao je izvor blizak Mili Kunis.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker