PRE 22 GODINE NAPUSTILA JE OVAJ SVET

ZA JEDNOG SE MISLI DA JE PRAVI HARIJEV OTAC, A DRUGOG JE POSEĆIVALA U PAKISTANU: Princeza Dajana se udala kao DEVICA, ali do kraja života našla je OVIH SEDAM LJUBAVNIKA!

3

Prošlo je 22 godine otkako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći sa Dodijem Fajedom, ali osim njega, javnost je saznala za još njenih ljubavnih afera

foto: Profimedia

Par je prekinuo sve veze 1995, a povlačili su se i po novinama. Vilova supruga kritikovala je Dajanino ponašanje i promiskuitet, a princeza je pak odgovorila da ju je sportista pratio kao psić i da ga se nije mogla otarasiti.

 

Najvažniji Dajanin ljubavnik svakako je bio Hasnat Kan, ugledni londonski doktor s kojim je princeza provela čak dve godine, a šuškalo se i da planiraju svadbu. Princeza je Kana, navodno, opisivala kao ljubav svog života, a da je mislila ozbiljno, dokazuje i činjenica da je otišla u porodičnu posetu njegovoj porodici u Pakistanu. Veza je trajala od 1995. do 1997, a čak ju je i princ Čarls odobrio.

 

Poslednji Dajanin ljubavnik ujedno je i njen najslavniji odabranik. Dodi Fajed, egipatski naslednik koji je obožavao luksuzan život, podelio je njenu tragičnu sudbinu i preminuo u istoj nesreći kao i Dajana 1997.

 

Dajana i Dodi upoznali su se u palati njegovog oca, a njihova je romansa trajala samo mesec dana pre nego što su poginuli. Fotografije iz lifta u kom Dajana Fajeda nežno drži za ruku samo sat vremena pre nego što se dogodila nesreća ostale su večno urezane u kolektivno sećanje obožavatelja princeze.

Kada su fotografije snimljene, paru je preostao samo još jedan sat života.

makonda-tracker