tanka linija između ljubavi i mržnje

OD DIVNE LJUBAVNE PRIČE DO NAJGOREG RAZVODA: Nekadašnji holivudski par ima burnu ljubavnu istoriju protkanu velikim skandalima

0

Sada su u korektnim odnosima, ali dok su došli do tog stadijuma, prošlo je mnogo vremena i izrečeno mnogo teških reči i uvreda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska lepotica Deniz Ričards napunila je 17. februara 48 godina, a u filmskom svetu aktivna je od 1989. godine. Iako ne možemo reći da je ostvarila neku zavidnu karijeru, svakako je bila jedna od najseksi žena ispod holivudskih brda.

 

Više od filmova u kojima je glumila, javnost je zanimao njen brak sa Čarlijem Šinom, za koga se udala 2002. godine, da bi se rastali svega 4 godine kasnije.

 

Par se upoznao 1991. godine na setu filma, a verili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dve kćeri. 2005. godine Deniz je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dete, ali brzo mu se vratila u nadi da će rešiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Deniz je predala papire za razvod, te zatražila zabranu prilaska zbog pretnji smrću.

 

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentovanom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare, zavisnosti od alkohola i kocke. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Čarli nije poštedeo ni njenu bolesnu majku.

 

Za par su usledile i borbe na sudu zbog starateljstva nad ćerkama, pa Čarlijevi skandali, a 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratne sekire". Tako je Deniz u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

 

Šin je nakon nje uglavnom bio sa ženama lakog morala, te priznao da ima HIV, dok se Deniz u potpunosti posvetila ćerkama i usvojila još jednu 2011. godine.

 

Kasnije se i preudala, a Čarli je bio pozvan na venčanje, ali iz nepoznatog razloga nije se pojavio na njemu. 

 

 

makonda-tracker