IZDAJA

KAKVA ZAVRZLAMA: Kloe Kardašijan ostavila Tristana Tompsona jer ju je prevario sa najboljom drugaricom njene polusestre (FOTO)

0

Ovo je ogroman šok, čak i za skandalima sklonu rijaliti porodicu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubavna priča između Kloe Kardašijan i Tristana Tompsona zvanično je okončana 10 meseci nakon što je par dobio ćerku – a uzrok je najbolja prijateljica Kajli Džener, Džordin Vuds.

 

Televizija E! javlja da će par nastaviti da se zajedno stara o ćerki Tru - Kloe će živeti u Los Anđelesu, dok će Tristan putovati širom zemlje zbog košarkaške karijere.

 

Mediji javljaju je da je par raskinuo nakon što je Kloe saznala da ju je Tristan prevario sa Džordin. Na Dan zaljubljenih, Tristan je sa 21-godišnjom devojkom napravio zabavu u domu u Los Anđelesu, gde su gosti primetili da su više nego intimni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

 

Košarkaš je na Tviteru tvrdio da je sve izmišljena vest, iako je tvit ubrzo obrisao. Sa druge strane, Kloe je ostavila niz besnih emotikona ispod ove vesti na Instagramu, dok ju je prijateljica Malika podržala, napisavši u komentarima “Činjenice.”

 

- Kloe je juče saznala da je Tristan vara sa Džordin. On je to u početku pokušao da demantuje, ali čula je od više ljudi i ne želi da mu veruje ni sekundu. Više je besna, nego što je ljuta - kaže izvor blizak porodici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Iako činjenica je Tristan prevario Kloe nikome nije iznenađenje, svi su zapanjeni jer je to uradio sa Kajlinom bliskom prijateljicom. Mlada devojka bila je bliska sa celom porodicom čitavog života, ali oni su sada ljuti na nju.

 

- Cela porodica je rešila da je otpiše - kaže izvor i dodaje da je ona danima demantovala da se išta dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Najteže je svakako Kajli, koja je sa Džordin bila toliko bliska, da ju je nazivala “tetkom Džordin” i dopuštala joj da živi u njenoj gostinskoj kući. U neverici je i Kloe.

 

- Neverovatno joj je da bi je neko tako blizak izdao - dodaje izvor.

 

Glasine o tome da par više nije zajedno pojavile su se pre nekoliko nedelja. Tristan je prvi put prevario Kloe neposredno pre nego što je ona rodila njegovu kćerku, ali je ona rešila da mu oprosti i da zajedno radi sa njim na vezi. Čini se da je to sada – nemoguće.

 

 

makonda-tracker