zamršeni odnosi

VRATILA MU SE LJUBAVNICA: Ben Aflek obnovio vezu sa bivšom, njegov ljubavni život liči na SERIJU

0

Prvo mu je bila ljubavnica, raskinuli su zbog njegove zavisnosti od alkohola, a izgleda da su ponovo zajedno.

foto: Fonet/ap
foto: Fonet/ap

Ben Aflek oporavlja se nakon povratka s još jedne rehabilitacije.

 

46-godišnji holivudski glumac u leto 2015. godine objavio je da se rastaje od supruge Dženifer Garner, s kojom ima troje dece. Par se venčao 2005. godine, a zajedno su proveli ukupno 12 godina.

 

Nakon razvoda par je ostao u bliskim odnosima zbog dece, iako je Ben odmah započeo vezu sa  producentkinjom Lindzi Šukus, koja mu je, navodno, i godinama bila ljubavnica. Nakon razvoda više ništa nije stajalo na putu njihovoj sreći.

 

Ona se brzo uselila u Benovu vilu, a ekspresno se i iselila, jer više nije htela tolerisati Benovu zavisnost od alkohola. Međutim, glumac nije dugo patio, pa je 46. rođendan proslavio u društvu mlade Plejboj zečice, od koje se nije odvajao nedeljama, sve do ponovnog odlaska na rehabilitaciju.

 

Bivša žena Dženifer je bila ta koja ga je odvela u kliniku, a čini se kako se glumac ponovo vratio bivšoj ljubavnici Lindzi, koja je nedavno viđena kako izlazi iz njegovog stana.

 

Navodno je producentkinja bila ta koja je prekinula njihovu vezu pre pola godine, te se požalila prijateljima kako je nemoćna i da Ben mora sam da dotakne dno kako bi se probudio i sabrao. Ben se odlično oporavlja, završio je snimanje čak tri filma, pa se čini kako se stvari polako vraćaju na mesto.

 

 

makonda-tracker