srušio joj se svet

SA NJIM JE PLANIRALA BRAK I DECU, A ONDA JE DOŽIVELA NEOČEKIVAN UDARAC: Pevačica nakon bolnog saznanja potražila pomoć psihoterapeuta, a evo šta dva meseca kasnije kaže o BIVŠEM VERENIKU!

2

Pevačica Aleksandra Bursać raskinula je veridbu sa dugogodišnjim dečkom zbog prevare, a tek sada je priznala kako se borila sa teškom depresijom u koju je zapala.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, Aleksandra je za prevaru saznala tako što je u telefonu svog dečka Zorana Uglješića videla poruke koje je slao Anđeli Veštici, zbog čega je njihovoj vezi došao kraj.

 

- Bilo mi je veoma teško da o tome pričam. Ne volim da se sećam tih stvari niti da ga pominjem. išla sam kod psihoterapeuta, to mi je mnogo pomoglo. Tamo sam mogla da izbacim sve iz sebe. Na kraju me je terapeut pitao: "Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovime dobila, a ne izgubila? - ispričaa je Aleksandra za "Alo".

 

Njen bivši je na sve načine pokušavao da je vrati.

 

- Iako je prošlo samo dva meseca od trenutka kada mi se svet srušio, ja sam dobro. Nikada više udvarača nisam imala u životu. Sada samo imam problem sa upuštanjem u neke nove emotivne priče, jer sam ja sa Zoran planirala brak i decu - rekla je Aleksandra.

 

foto: Stefan Jokić

 

makonda-tracker