KAKVA LJUBAV

Sve što želim jeste da sam s tobom i gledam IZLAZAK SUNCA: Novak Jeleni na plaži otpevao ROMANTIČNE STIHOVE, a sada vas oboje mole da im pomognete (VIDEO)

0

Naš slavni teniser i njegova supruga još jednom su dokazali koliko su čvrsta njihova osećanja, ali potrebna im je mala pomoć

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram

Iako je svetski teniser broj jedan i, samim tim, zarađuje puno novca, Novak Đoković zna da najdivnija životna iskustva zapravo ne koštaju niti jedan dinar.

 

S time se slaže i njegova supruga Jelena, koja je na Instagramu objavila video sa plaže, koji je Novak snimio u ranu zoru.

 

Na snimku se vidi razdragana Jelena koja gleda ka pučini ustreptalo iščekujući izlazak sunca, dok se u pozadini čuje Novak koji nežno pevuši popularnu pesmu “Watch the sunrise”, čiji stihovi glase “Sve što želim jeste da te dotaknem i pronađem istinu u tvojim očima. Sve što želim jeste da sam s tobom i da gledamo izlazak sunca”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

- Izlasci sunca su svuda oko nas. Besplatni su. Oni su za mene savršeno mesto za romantični sastanak - napisala je na engleskom jeziku Jelena uz objavu i dodala na srpskom:

 

- Jel ima neko dobar predlog za rimu? Da ubacimo reči - izlazak sunca, besplatno i sastanak?

 

Da li možete da im pomognete?

 

 

makonda-tracker