vole se duže od dve decenije

Njih dvoje danas imaju jedan od NAJLEPŠIH brakova na estradi: Malo ko zna šta je bio NAJVEĆI TEST njihove ljubavi!

3

Ovaj estradni par može se pohvaliti stabilnom i harmoničnom porodicom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, ali nije sve bilo tako bajno i sjajno na početku. Naime, Biljana je čekala skoro godinu dana da se vrati iz vojske, a ni sama ne zna kako joj je pošlo za rukom da to izdrži a da se ljubav ne ugasi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilic127201) on

 

"Pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika", ispričala je Biljana svojevremeno, pa otkrila kada se dogodio prvi poljubac.

Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas."

Aca Ilić otkrio je da se dogodila ljubav na prvi pogled.

 

"To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio", ispričao je Aca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilic127201) on

 

"Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili", rekao je on.

 

 

makonda-tracker