nema svaka ljubav srećan kraj

Za njom je uzdisala bivša Jugoslavija, plenila je NEVEROVATNOM lepotom, a onda je sve krenulo NIZBRDO: Život Bebe Lončar je kao iz FILMA (FOTO)

0

Prelepa plavuša osvajala je srca mnogih, ali njena ljubavna priča nije imala lep svršetak.

 

Želeći najbolje svom sinu, Beba je tada pristala na kompromis. Nije mogla da viđa sina godina, sve dok on nije tajno pozvao preko prijatelja želeći da se sastane sa majkom. Leo je počeo da studira u Londonu, a njoj je to išlo pod ruku te je svaki slobodan trenutak koristila da tajno ode kod sina u London. U dubini duše je prezirala sve godine braka i u neverici bila da je bila toliko slepa. Utehu od karaha braka i privatnih problema pronašla je u beogradskom skijašu Stevanu Marinkoviću. Zauvek se preselila u Beogradu, stvarila tačku na 25 godina bavljenja glumom i tako nastavila da vodi život kao sav normlan svet.

 

- Živim na mom Dorćolu, gde sam i rođena. Imam nekoliko solucija za život u inostranstvu, gde povremeno odlazim, ali većinu vremena provodim u Beogradu. Radim ono što zbog glumačkog posla nisam mogla da radim kao devojčica i mlada žena. Ne šminkam se, ne radim ništa glamurozno, družim se sa velikim brojem prijatelja i mnogo čitam. Volim što je moj grad metropola, što se trese i što je pun života - rekla je tada Beba Lončar. U javnosti nikada nije želela da govori o nepravdi koju je preživela od strane bivšeg supruga.

 

- Moj sin je poslovan čovek. Ima 29 godina i završio je fakultet za informatiku. Ima svoju firmu i nije još oženjen, ali se nadam da će se to desiti uskoro - rekla je jednom prilikom Desanka.

 

 

makonda-tracker