nema svaka ljubav srećan kraj

Za njom je uzdisala bivša Jugoslavija, plenila je NEVEROVATNOM lepotom, a onda je sve krenulo NIZBRDO: Život Bebe Lončar je kao iz FILMA (FOTO)

0

Prelepa plavuša osvajala je srca mnogih, ali njena ljubavna priča nije imala lep svršetak.

 

Mlada glumica Ena Begović uspela je da se ušuška blizu srca biznismena. Prijatelji bivših supružnika govorili su kako je već nakon Leovog rođenja Radeljak često govorio kako više ne može da izdrži pritisak i kako želi da se razvede. Ali, snagu za taj korak dala mu je tek buduća supruga u koju se zaljubio za vreme braka sa Bebom i zbog koje ju je ostavio.

 

Brak dug 23 godine pao je kao kula od karata. Ubrzo su usledili novi skandali koji su tada potresli Jugoslaviju, biznismen koji je imao novac, u to vreme imao je i moć. Želeo je da dobije potpuno starateljstvo nad Leom, te za svoj cilj nije birao sredstava.

 

- To se zove zamor materijala. Sećam se da smo živeli fantastično i posle smo počeli da idemo na živce jedno drugom. Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem. Seks je najvažniji deo te igre. Ali ljubav, nažalost, nije večna, ma koliko mi žene to romantično želele. I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više reskiraju. To je zato što živimo u muškom svetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve decom i nađe 20 godina mlađeg frajera? Pa stavili bi je na stub srama. Samo, ko smo mi da sudimo ljubavi - rekla je ranije Beba.

 

Tada je jugoslovenska štampa pisala: “Beba se opirala, Dikan ne želi da popusti”, pa je u toj priči žena izvukla deblji kraj. Dikan se poslužio malim trikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUGOSLAVIJA (YUGOSLAVIA) (@jugoslavija.sfrj) on

 

Navodno je Bebu proglasio alkoholičarkom i smestio je u kliniku za borbu protiv alkoholizma u kojoj je glumica provela dve godine. Kad je izašla sa “lečenja”, Dikan joj je, kako pričaju njihovi tadašnji prijatelji, predlagao miran život u Beogradu daleko od sina Lea. U tim razgovorima tražio je od nje da zaboravi na sina kog je rodila. Zauzvrat joj je obećao da će Leu pružiti najbolje školovanje te da će na njega, nakon njegovig punoletstava, prepisati sve svoje nekretnine. Ako se svi budu pridržavali njegove igre, govorio je, svima će biti dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker