ispričao svoju stranu priče

Bivši muž Goce Tržan progovorio o krahu njihovog braka: Sve je počelo kada je krenula na put u Škotsku, a onda je stigao i DOKAZ DA ME VARA

2

Mnogo godina posle razvoda Goce Tržan i Ivana Marinkovića, o njima se priča kao prvog dana.

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile
foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Njihov razvod podigao je ogromnu prašinu na našoj sceni, a Marinković je sada u jednom rijalitiju rešio da ispriča svoju stranu priče, prisetivši se tom prilikom kako je posle bajkovite ljubavi došlo do kraha.

 

- Sve je počelo kada je Goca krenula na put u Škotsku, nije me pozvala da krenem sa njom, a išao je jedan Marko, što je kod mene izazvalo sumnju. Volela je taj adrenalin a ja baš i ne. Ona je htela da se spušta padobranom u Škotskoj. Mi smo do tada išli na svaku manifestaciju zajedno ali me tada nije pozvala. Mada, ja sam sumnjao da nešto ima sa tim Markom, samo sam pustio da vidim dokle će to da ide. Jedno veće je rekla nešto što je meni bio dokaz da me vara. Zajedno smo sedeli, a ona mi kaže, večeras idem kod drugarice da spavam i tražila mi je filmove da gleda, jer ja imam kolekciju filmova. Sledeće jutro nisam otišao na posao već na adresu kod drugarice gde je Goca rekla da će biti. Njen automobil nisam video na parkingu, nije se javljala na telefon a onda se u jednom trenutku javila i kao kod drugarice je, a ja joj kažem da sam se uspavao i tek krećem na posao - pričao je Marinković, a onda nastavio ispovest:

 

- Sledeći dan smo bili kod kumova i ona je rekla da ima sastanak, a imao sam i ja. Ona ide u Ušće na sastanak sa Tap 011 jer su tada imali koncert, imali smo 2 automobila, ona seda u svoj, a ja u svoj automobil. Ja sam je pozvao da nam kupi nešto za jelo u Ušću, a u tom trenutku sam je pratio i ona je videla da je pratim i nastaoje haos ali smo nastavili da živimo još. Kraj se desio kada je otišla da se vidi sa PR-om, ja sam ostao sa Lenom, poslao sam druga da vidi s kim sedi Goca u lokalu, on mi je rekao da sedi sa dva muškarca. Kada sam je nazvao nije mi rekla da je sa dvojicom muškaraca već samo sa Pr-om. Mislio sam da tripujem i onda se dešava čuvena scena, gde ona govori da ide u centar, a odlazi na Banovo brdo, opet sam je pratio ali me je videla da je pratim, okrenula je auto i kreće ka gradu uz izgovor da je bila kod Marka Bulata kod kog smo bili prethodnih dana. Opet posle toga je otišla kod drugarice da noći i ja sam je ujutru čekao na Banovom Brdu gde sam je sreo kada sam je pratio i sve je bilo jasno. Svi mediji su brujali o njenoj prevari i našem razvodu, poslednji kontakt smo imali u stanu gde smo imali žučnu svađu - završio je priču Ivan.

 

 

makonda-tracker