nije se nadala

Gocu Tržan POKRAO blizak prijatelj: I dalje ga volim bez obzira što me je IZDAO!

2

Šokantna izjava

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Goca Tržan se već neko vreme bavi vlogovanjem, a u svojim snimcima sa svojim fanovima priča na razne teme. Ovaj put u pitanju je prijateljska izdaja gde je Goca iznela svoju ispovest o kojoj nije ranije godovorila.

 

- Čitali ste svi o čuvenom "Fatomu iz opere" po portalima, čoveku koji je krao glumce, krao svoje prijatelje u pozorištu. E , pa ja sam bila jedna od prijatelja koje je takođe krao - priznala je Goca, a onda nastavila:

 

- Ovom prilikom ga puno pozdravljam i nadam se da mu je krenulo u životu i da je naučio neku lekciju i da nije samo promenio okruženje u kom je to radio, jer bi to tek bilo bez ikakvog smisla - rekla je Goca, ne navodeći o kome se radi i navela da uprkos tome što ju je izdao i dalje ga voli:

 

- I dalje ga volim bez obzira na to što nas je izdao i krao u kući, ali izuzetno je teško podneti činjenicu da te je izdao neko ko ti je blizak i koga posmatraš kao člana porodice - rekla je Goca i rekla da je izvesni "fantom" toliko bio blizak sa njom i njenim suprugom Rašom da je spavao u njenom domu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

- Dugo sam razmišljala o tome šta da radim, kada smo shvatili da čovek koji nam spava u kući, koji nam čuva kuću dok nismo tu, koji sa nama deli meke važne porodične trenutke i koga smo smatrali porodičnim prijateljem i u koga smo imali apsolutno poverenje. Kada smo shvatili da nam krade stvari iz novčanika dok smo mi u drugoj sobi u kojoj spavamo, ja bila u fazonu, "Možda to nije istina" i kada sam dobila potvrdu iz pozorištu i sa nekih drugih strana onda sam rekla "Okej" - rekla je Goca i rekla da je tada "digla ruke od njega":

 

- Moj muž je hteo da mu pomogne i popriča sa njim, ja sam rekla, "Ja ne mogu više da mu pomažem". Pomoći ću mu tako što ga neću prijaviti i neću izliti sav svoj bes na njega, ali bilo mi je mnogo teško i bila sam mnogo povređeno. Osećala sam se prebijeno. Najviše mi je smetala nemoć da nekome pomgnem i što sam bila glupa i nisam shvatila šta se dešava. Osećala sam se povređeno, jer ničim nisam ugrozila tu osobu - rekla je pevečica, a potom se obratila "lopovu":

 

Reći ću ti da te volim dalje i da moraš mnogo radiš na sebi da tu svoju pamet koju poseduješ oblikuješ i realizuješ. Napravio si lažni identitet i ozbiljne gafove u životu i ako te ovo ničemu ne nauči, bojim se da nećeš dobro završiti. Sada si se provukao samo sa opomenom, sledeći put neće biti baš tako - poručila je pevačica.

 

 

makonda-tracker