i ona prati trendove

Više nije samo pevačica: Goca Tržan ima NOVO ZANIMANJE i veoma je PROFITABILNO

0

Pevačica Goca Tržan je pronašla novi hobi, koje uspeva da dobro unovči.

Goca Tržan
Goca Tržanfoto: Marina Lopičić

Goca Tržan je za tri nedelje zaradila oko dve hiljade evra od video-snimaka koje je objavila na Jutjubu, zahvaljujući pregledima i reklamama, prenosi "Kurir". U tim klipovima ona priča o detaljima iz privatnog života, ali i savetuje mlade devojke o pravilnom šminkanju.

 

Sve popularniji svetski trend, nazvan vlogovanje, odavno je zahvatio i srpsko tržište i već imamo nekoliko devojaka i žena koje su na ovaj način postale popularne na društvenim mrežama. Videvši da je u tome budućnost, a da se može i lepo zaraditi, Goca je odlučila da počne da snima video-snimke u kojima će pričati o zanimljivim detaljima iz svog života i ujedno deliti savete na zanimljiv i poučan način. To joj se već u startu isplatilo.

 

Prema saznanjima "Kurira", Tržanova je od šest objavljenih klipova, zahvaljujući pregledima i reklamama, dosad zaradila oko 2.000 evra, što je sasvim pristojna suma novca. Najgledaniji snimak na njenom Jutjub kanalu je onaj u kojem govori o pravilnom šminkanju za svaki dan i on dosad ima 390.000 pregleda. U njemu Goca detaljno objašnjava ženama na koji način treba naneti prajmer (baza koja se nanosi pre šminkanja), a zatim i stavljanje pudera, rumenila, karmina i maskare za vrlo kratko vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

Uz teoretski deo, tu je i praktičan prikaz, odnosno, pevačica se šminkala sve vreme dok je govorila u svojoj dobro opremljenoj šminkernici u stanu. Takođe, vrlo gledan video, sa preko 150.000 pregleda, jeste onaj u kom je Goca odgovarala na pitanja svojih pratilaca, kao i vlog sa 73.000 pregleda u kojem je ispričala da ju je opljačkao dugogodišnji prijatelj, koji je novac krao i iz njenog doma.

 

Dok je većina njenih fanova oduševljena činjenicom da će pevačicu često gledati i slušati dok priča o svojim dogodovštinama, ima i onih koji je zbog toga oštro kritikuju, smatrajući da je to posao za anonimne, mlade devojke, željne popularnosti. Za sada, Goca se ne obazire na komentare, već uveliko snima nove klipove koje je najavila prošle nedelje.

 

 

makonda-tracker