prava istina

Brak, zajednički život i krah ljubavi POD VELOM TAJNI: Zašto su se razveli Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson?

1

Sećate li se kada su Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson bili u braku? I nama je teško da ih zamislimo!

foto: Profimedia


 

Brak zahteva dosta posla. Potreban ti je čovek koji ne samo da samouveren u svoju ljubav, već je ima samouverenje i u području svoje karijere.

 

Pored toga što su bili u različitim stadijumima svoje karijre, Skarlet je u periodu kada se zarekla na večnu ljubav Rajanu Rejnoldsu imala samo 23 godine dok je on imao 32. Mlada glumica je priznala da tada nije znala šta želi u životu i da nije bila spremna da se veže i posveti nekogme, što se verovatno odrazilo i na njen odnos sa slavnim glumcem.


Bliski izvori su u to vreme otkrili da su Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson započeli svoju ljubav povrdivši pravilo da se suprotnosti privlače. Sudeći po njihovim karakterima i osobinama, Skarlet i Rajan su zaista bili savršene suprotnosti. Međutim, problem je nastao kada je nestao početni žar, dokazavši da je za dobar brak ipak potrebno i malo sličnosti. Njihov prijatelj je otkrio da je detalj sa snimanja filma "Prosidba" sa Sandrom Bulok, kazavši da je u jednom trenutku Skarlet uletela u Rajanovu sobu urlajući na njega i ludeći.

 

Kada je Rajan radio na filmu Green Lantern, hemija između njega i njegove tadašnje partnerke Blejk Lajvli bila je očigledna. Zvanično, Rajan i Skarlet su tada još uvek bili u braku, mada postoje spekulacije da su Rajan i Blejk vezu započeli na setu.

 

Poznati glumac je jednom prilikom demantovao ove vesti, otkrivši da je sa sadašnjom suprugom u to vreme bio toliko dobar prijatelj da je Blejk pokušala da mu ugovori dejt sa nekim drugim. Svi znamo da to nije prošlo kako treba, zar ne?

 

 

makonda-tracker