posle dugog ćutanja

Njihova priča podseća na ljubavni film: Mila Kunis KONAČNO otkrila detalje o vezi sa Eštonom Kučerom

0

Svaka ljubavna priča je drugačija, ali postoji nešto u njihovoj koja je fanove oborila s nogu.

porodična idila
porodična idilafoto: Profimedia

Ostalo je istorija! Venčali su se i dobili dvoje dece. Iako su nastavili sa svojom filmskim karijerama, imaju jedan vrlo bitan i zajednički cilj: Održati porodicu.

Ešton i ja, kada smo odlučili da želimo porodicu, rekli smo da nikada nećemo dozvoliti da se porodica razdvoji. Tako da sam ja sa decom u Los Anđelesu, dok on snima svoju seriju. Ako ja snimam film, onda selimo porodicu tamo gde sam ja", ističe Mila.

Tokom razgovora, domaćim Mark Maron pitao je glumicu i za prethodni brak njenog supruga sa glumicom Demi Mur na šta je ona odgovorila da su njih dovje imali normalnu i stvarnu vezu. Podizali su troje dece i bio je to normalan život. Jeste on mlađi, ali ih je voleo i čuje se sa njima i dan-danas.

 

Svi su se oduvek pitali šta bi se desilo da su Mila i Ešton počeli ranije svoju vezu. Kad kažemo ranije, mislimo od serije u kojoj su se prvi put upoznali "Vesele sedamdesete" kada su glumili zaljubljeni par. Međutim, ljubav se desi onda kada se najmanje nadamo.

 

Mila veruje da njihova veza ne bi izdržala od tada. To je bilo pre 20 godina, a od tada oboje su prošli nešto u životu i sazreli na pravi način.

 

 

makonda-tracker