Uspešna žena

Mila Kunis otkriva kako ju je majčinstvo promenilo i dalo joj novu perspektivu!

0

Dok je boravila na samitu u Holivudu, Mila Kunis je podelila sa javnošću da joj je majčinstvo pomoglo da shvati šta je zaista važno u životu.

Mila Kunis
Mila Kunisfoto: Profimedia

 

Mnoge stvari oko kojih sam bila nesigurna i koje su me brinule su postale nevažne. Sposobnost da kažem ‘ne’ dobila je svrhu.

Mila je postala i strastvenija kad su u pitanju projekti u koje veruje poput filma “Loše majke”.

Bila sam trudna i imala malo dete. Nisam uopšte razmišljala da li da se upustim u to. Nagovarala sam druge da počnemo onjašnjava Mila.

Objasnila je kako su neke žene bežale od takvog scenarija, ali ona je kao majka dvoje dece uvidela koliko je važno prikazati ovo razdoblje u životu žene.

 

Love them! ❤️ #milasfavpics

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

 

Taj instinkt se pokazao dobrim jer je film zaradio milione dolara od prodaje ulaznica širom sveta.

 

Zbog tog projekta veruje da u filmskoj industriji više žena treba biti na vodećim pozicijama.

 Vidi se razlika kad radite na filmovima koje režiraju žene. Niko ni na koga ne viče. U 19 sati se kaže: Doviđenja, imam večeru s decom, bilo mi je lepo – objasnila je.

 

Mila i njen suprug Ešton Kučer kod kuće ravnopravno dele zadatke. Popularni glumac nema strah da prihvati izazove koje nosi roditeljstvo.

 Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda vožnja s dvoje dece: zamislite da morate biti DJ, aparat s hranom, taksista i radnik hitne pomoći u isto vreme – napisao je Kučer na Tviteru.

 

 

makonda-tracker