Priča EMOTIVNIJA OD FILMA

Pričali su da njihova LJUBAV IMA ROK TRAJANJA: Kako su Lepa Brena i Boba Živojinović ostali zajedno? (FOTO)

2

Danas je trenutak kada cela porodica Živojonović zaćuti i nestane sa društvenih mreža, te se posveti organizaciji rođendana glave porodice, proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

foto: Privatna arhiva

Brena i Boba su se na večnu ljubav zarekli davne 1991. godine, a kako je pevačica za naš magazin ispričala, bilo je i onih koji su smatrali da njihova ljubav ima rok trajanja.

 

Prija mi saznanje da nismo pogrešili što smo birali jedno drugo. Planirali smo svadbu u trenutku kada je počinjao raspad Jugoslavije. Naravno, mediji su se bavili prognozama o našem opstanku i bilo je isto onoliko i onih koji nisu verovali da ćemo uspeti, koliko je bilo i optimista. Drago mi je što je vreme pokazalo da smo nas dvoje bili u pravu. Tokom svih ovih godina bili smo oslonac jedno drugom, delili i lepo i ružno. Kako vreme više prolazi, sve smo svesniji toga da smo odnegovali pravo prijateljstvo između nas. Jer zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Mi smo naučili da razlikujemo te dve stvari, pa zato i trajemo ovoliko", otkrila je Lepa Brena jednom prilikom za magazin Glossy.

 

Lepa pevačica je u više navrata isticala da je oduvek poštovala svog supruga kao individuu i da su oboje pristajali na kompromise, jer je brak nemoguć bez slobode.

 

 

makonda-tracker