Priča EMOTIVNIJA OD FILMA

Pričali su da njihova LJUBAV IMA ROK TRAJANJA: Kako su Lepa Brena i Boba Živojinović ostali zajedno? (FOTO)

2

Danas je trenutak kada cela porodica Živojonović zaćuti i nestane sa društvenih mreža, te se posveti organizaciji rođendana glave porodice, proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

foto: Glossy
foto: Glossy

Iako porodica Živojinović ovaj posebni dan neće dočekati u punom sastavu, premda su svi članovi porodice veoma posvećeni svojim karijerama. Ipak, to ne sprečava posvećene supružnike da sa uživanjem provedu vreme rezervisano samo za njih dvoje.

 

 

Da život ume da postane prava bajka kada ga preuzmete u svoje ruke, svedoči brak poznate pevačice Lepe Brene i Bobe Živojinovića koji su zajedno uspeli da se izbore sa svim nedaćama. Njihova ljubavna priča započela je davne 1986. godine i to pod neobičnim okolnostima.

 

Kako su u više navrata isticali upoznao ih je Raka Džokić, Brenin menadžer, nakon nastupa u Domu sindikata. Ovaj susret, iako je bio dugo odlagan, zbog prevelikog angažmana najpoznatije Jugoslovenske zvezde, postao je sudbinski. Par je vrlo brzo nakon toga započeo vezu, a kako je Boba jednom prilikom rekao, njihova veza je još na početku naišla na mnoštvo prepreka, te je bilo veoma teško odvojiti vreme jedno za drugo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker