Glossy INTERVJU

Lepa Brena PRVI PUT nakon glamuroznog venčanja otkriva: Aleksandri sigurno NEĆU BITI neko ko se zove SVEKRVA!

6

Legendarna pevačica otkriva koliko su trajale pripreme za venčanje Filipa i Aleksandre i da li priželjkuje da prvo dobiju unuku

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Gotovo jednaku pažnju kakvu su u medijima izazvali mladenci, privukla je i čuvena pevačica Lepa Brena samim svojim prisustvom, ali i stajlingom koji je izabrala za taj dan. Kako je za Filipa vezana od njegovih malih nogu i nikada ga nije odvajala od svojih sinova Stefana i Viktora, pevačica ne skriva da su je tog dana obuzimale snažne emocije koje nije ni pokušavala da sakrije.


Glossy: Deluje da je cela svadba organizovana veoma dobro.


Plan za svadbu Filipa i Aleksandre započeo je istog onog dana kada su odlučili da se venčaju. A da biste napravili nešto veoma posebno, planiranje mora da počne mesecima ranije. Boba je osmislio koncept, okupio je najbolje timove koji se bave hranom, pićem, estetikom i dekoracijom, kao i ekipu koja se bavi osmišljavanjem ambijenta. Najviše sebe je dao upravo on jer je i sam organizovao toliko stvari, od svog egzibicionog meča sa Borisom Bekerom u Beogradu koji je bio humanitarnog karaktera, do brojnih Dejvis kupova, a i sam je prisustvovao mnogim svetskim prijemima, gde je dosta toga video i naučio. Njegov alter ego je takav da ili će uraditi nešto svetski, ili se uopšte time ne bavi.

 

Glossy: Da li je sve na venčanju prošlo onako kako ste očekivali?


Srećni smo jer je sve prošlo kako smo očekivali. Sve vreme smo se borili da nas ne savladaju emocije, pa da ne pustimo suzu. Ali čovek ne može da se otrgne utisku i da svakog trenutka budete suzdržani kada vidi koliko su njih dvoje bili srećni i koliko je sve bilo romantično. A njih dvoje su zaista zaslužili svu sreću ovoga sveta jer su dobri i plemeniti, ali i veoma vredna deca. Želimo da im život teče onako kako ga on budu planirali.

 

foto: privatna arhiva, glossy


Glossy: Šalite li se možda na račun toga kako Aleksandra sada ima dve svekrve?


Mi smo velika porodica koja fantastično funkcioniše na svim nivoima i na svim poljima. Za Aleksandru sigurno neću biti neko ko se zove svekrva. Ja joj to nisam, ja sam joj prijatelj, kao što sam i Filipu uvek bila zamena za ono što mu je možda u pojedinim trenucima nedostajalo. Imaju oni svoje roditelje i svoje svekre i svekrve, ja uopšte te reči koje lepo ne zvuče ne volim ni da ih izgovara.

 

foto: Zorana Jevtić


Glossy: Priželjkujete li možda da prvo dobijete unuku?


Kada je reč o deci, svejedno mi je. Neka im se roditeljstvo desi kada oni to budu želeli, a ja ću s podjednakom radošću dočekati bilo koji pol, jer decu obožavam. Bebe se vole i obožavaju, i svaka majka voli svaku bebu.

 

Glossy: Stiče se utisak da ni vi niste mogli da sakrijete suze radosnice na venčanju?


Uvek kada bih pogledala Filipa i Aleksandru, zastala bi mi knedla u grlu i ceo dan sam se borila da ne pustim suzu već da mi u svakom trenutku osmeh krasi lice. Uživala sam gledajući ih da sam želela da taj trenutak večno ostane u mojoj glavi i duši. Njihova lepota je zaslužila da ima dug vek trajanja jer su se spojile dve zaista predivne duše i što ih duže gledam, shvatam da je bilo nemoguće da se njih dvoje ne sretnu. Samo sam se plašila da neko ne zaplače od nas iz uže familije, ali kad sam videla suzu u Bobinim očima, to me je pomerilo, i evo, i sad mi se plače, ali neću, jer je bilo prelepo i kao u bajci.

 

Glossy: Jeste li dugo razmišljali o tome kakvu toaletu da odaberete za ovu priliku?


Pre mesec dana imala sam sastanak sa svojim stilistom na kojem smo razmatrali u kom pravcu ćemo ići što se tiče mog izgleda za venčanje. Komplet za građansko sklapanje braka napravljen je od svile koja je na sebi ima vez od neon niti. Ovaj način obrade materijala koristio je i veliki Aleksandar Mekvin. Upravo te niti čine da materijal da na fotografiji izgleda kao da je slikano po njemu. Dugmad sa svarovski kamenjem daju kompletu glam izgled koji je upotpunjen visećim minđušama. Što se tiče crkvenog venčanja, birala sam haljinu uz telo sa asimetrijom u gornjem delu tela, koja je sjajno istakla da sam skinula šest kilograma. Metalni rajsferšlus čitavom dužinom je detalj koji je spojio svedeno, tradicionalno, elegantno i savremeno. Fascinator je izrađen dosta ranije, pošto su pera koja su krasila ovu malu skulpturu morala da se potapaju u pigment, a kasnije suše na prirodnoj temperaturi kako bismo dobili nijansu koja nam je bila potrebna. Moj stilista Stefan Orlić je i ovoga puta opravdao moje poverenje i veoma sam mu zahvalna na tome. Mali je prosto tatamata u svom poslu.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker