pomeraju granice

Poznati parovi i njihove ljubavne priče: Oni su OBELEŽILI prvu polovinu 2018. godine

0

Ova 2018. godina do sada je bila u znaku poznatih parova i njihovih venčanja, razvoda i obnovljenih veza.

 

6. Hajdi Klum i Tom Kaulic

Četrdesetpetogodišnja manekenka Hajdi Klum prvi put je u martu ove godine viđena sa svojim novim dečkom, 16 godina mlađim gitaristom popularnog benda "Tokio Hotel", Tomom Kaulicom. Hajdi ne krije koliko je srećna, te su nedavno uslikani i na plaži u malo neprimerenim pozama. U maju ove godine prvi put su se zajedno zvanično kao par pojavili na Kanskom filmskom festivalu.

 

Hajdi Klum i Tom Kaulic
Hajdi Klum i Tom Kaulicfoto: Profimedia

7. Riki Martin i Jevan Jozef

Početkom godine poznati pevač Riki Martin otkrio je u javnosti da se tajno oženio sa svojom dvogodišnjom ljubavi, Jevanom Jozefom. Odlučili su da se skrase, te su u novembru prošle godine kupili u zajedničku kuću u Los Anđelesu.

 

Riki Martin i Jevan Jozef
Riki Martin i Jevan Jozeffoto: Profimedia

8. Điđi Hadid i Zajn Malik

U martu ove godine manekenka Điđi Hadid i njen dečko, pevač Zajn Malik, objavili su da su raskinuli, nakon veze od dve godine. To je bio težak udarac za njihove fanove. Međutim, krajem aprila već kružile su glasine da se par pomirio, što su oni kasnije zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama i potvrdili.

 

Zajn Malik i Điđi Hadid
Zajn Malik i Điđi Hadidfoto: Profimedia

9. Bela Hadid i Abel (The Weeknd)

Obradovali fanove: manekenka Bela Hadid i pevač "The Weeknd", Abel, odlučili su da daju svojoj vezi još jednu šansu u 2018. godini. Najpoznatiji par rastao se 2016. godine, nakon čega je pevač bio u kratkoj vezi sa koleginicom Selenom Gomez. Očigledno stara ljubav zaborava nema.

 

Bela Hadid i Abel
Bela Hadid i Abelfoto: Profimedia

10. Hju Grant i Ana Ebertin

Konačno više nije neženja! Britanski glumac Hju Grant u maju ove godine oženio se švedskom producentkinjom Anom Ebertin. Par ima troje dece i napokon su svoju vezu okovečili i brakom!

 

Hju Grant i Ana Ebertin
Hju Grant i Ana Ebertinfoto: Profimedia

 

 

makonda-tracker