pomeraju granice

Poznati parovi i njihove ljubavne priče: Oni su OBELEŽILI prvu polovinu 2018. godine

0

Ova 2018. godina do sada je bila u znaku poznatih parova i njihovih venčanja, razvoda i obnovljenih veza.

Najpoznatiji par
Najpoznatiji parfoto: profimedia

O njima su mediji pisali, paparaci ih pratili, a fanovi navijali za i protiv njihovih veza i brakova na društvenim mrežama. Ovo su priče koje su obeležile 2018. godnu:

 

1. Princ Hari i Megan Markl

O kraljevskom britanskom venčanju govorilo se mesecima unazad, a govori se i posle njega. Glumica Megan Mark, pa još i tamnoputa amerikanka, udala se za princa Harija u maju ove godine. Presedan! Oni su trenutno jedan od najpoznatijih parova, sa akcentom na Megan, o kojoj mediji stalno pišu i prate svaki njen korak.

 

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

2. Kloi Kardašijan i Tristan Tomson

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan pod lupom je medija zbog svoje veze sa sedam godina mlađim košarkašem Tristanom Tomsonom, sa kojim je nedavno dobila i ćerku, Tru. Par je, međutim, zbog glasina da je košarkaš prevario Kloi navodno prekinuo vezu. Ipak nedavno su viđeni zajedno na večeri. Kao prijatelji ili nešto više?

 

Kloi Kardašijan i Tristan Tomson
Kloi Kardašijan i Tristan Tomsonfoto: Profimedia

3. Dženifer Aniston i Džastin Tijero

U februaru ove godine glumica Dženifer Aniston i njen kolega i suprug Džastin Tijero priznali su da su se rastali još krajem 2017. godine, posle dve i po godine braka i skoro 7 godina veze. Nakon toga kružile su glasine da se par zapravo nikad nije ni venčao. Dženi je, dakle, opet sama!

 

Dženifer Aniston i Džastin Tijero
Dženifer Aniston i Džastin Tijerofoto: Profimedia

4. Arijana Grande i Pit Dejvidson

Nakon samo nekoliko nedelja veze, mlada pevačica Arijana Grande dobila je dijamantski prsten od svog momka, Pita Dejvidsona. Izvori bliski paru rekli su da su oni veoma zaljubljeni, te da je sasvim prirodno da se ovo desilo.

 

 

 

5. Džastin Biber i Selena Gomez

Raskinuli, pa se pomirili? Pa opet raskinuli? Poznati par Džastin Biber i Selena Gomez očigledno su stavili tačku na svoju vezu u martu ove godine. Mladi par navodno je vezu obnovio još krajem prethodne godine. Međutim, u junu ove godine pevač je najpre viđen u društvu svoje bivše devojke, manekenke Hejli Boldvin, a posle i kako razmenjuju nežnosti i poljupce u javnosti. Selena, žao nam je.

 

Selena Gomez i Džastin Biber
Selena Gomez i Džastin Biberfoto: Profimedia
makonda-tracker