sudbina

Malo poznati detalji: Bio je dečko Slobode Mićalović, a sada je muž OVE glumice (FOTO)

0

Filmske ljubavne priče ponekad siđu sa ekrana u stvarnost

foto: Fonet
foto: Fonet

Upravo to se desilo Mileni Vasić i Jugu Radivojeviću.

Milena Vasić i Jug Radivojević imali su filmsku ljubavnu priču koja se zaista retko javlja u stvarnom životu. Njih dvoje su se u mladosti mnogo voleli, ali onda se desio život, pa su se razdvojili. Oboje su stvorili nove porodice, ali to ipak nije bio kraj njihovoj priči.

Milena i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju. Onda se ona udala, a ja sam se oženio, pa je Milena dobila Lanu i Nikolu, a ja sina Vuka. Nakon što smo oboje izašli iz zajednica, opet smo se sastali i krunisali brak sinom Lavom. Rekli smo našoj deci: 'Jednom smo izgubili jedno drugo, bilo bi glupo da se opet desi.' Lepo su to prihvatili, pa trajemo kao složna porodica” - rekao je ranije u jednom intervjuu reditelj Jug Radivojević

Tajno su se venčali početkom decembra 2016. godine, a kumovao im je glumac Milan Vasić.

Omiljena.......lalu noc.#milenavasic #jugradivojevic

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on

Inače, u jednom periodu života Jug je bio u vezi i sa glumicom Slobodom Mićalović, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.”

makonda-tracker