očaravajuća

Malo koja može da se poredi s njom: 3 razloga da obožavamo Milenu Vasić

0

Lepa glumica poznata po šarmantnom osmehu osvojila je naša srca serijom Dama bez blama, ali i nakon toga nam bezbroj puta pokazala zbog čega je jedna od najvoljenijih dama na našoj javnoj sceni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

1. Prirodna i prelepa

 

Simpatična i uvek nasmejana Milena nova je zvezda serije Ubice mog oca, u kojoj igra lik Bibe, za koji mnogi tvrde da je osmišljen na osnovu životne priče Svetlane Cece Ražnatović.

 

 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on

 

- Nas dve uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo lepša od mene - prokomentarisala je Milena nakon što su mediji objavili ovaj podatak.

 

Zvezde serije "Ubice mog oca" imaju važnu poruku za vas: Manje slikanja i više druženja u 2018! (VIDEO)

 

Ipak, iako je ona izuzetno skromna i ne komentariše komplimente na račun svog izgleda, mnogi bi se složili da nema mnogo žena koje se mogu nazvati lepšom od Milene Vasić. Šarmantna glumica više puta je pokazala da joj nije problem da se bilo gde pojavi bez šminke, da kao pravi profesionalac nastupi u različitim izdanjima, a u svakoj prilici izgleda prelepo.

 

 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on

 

Štaviše, malo je onih koji mogu da poveruju da je Milena u maju prošle godine proslavila 40. rođendan.

 

2. Divna mama

 

 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on

 

Šarmantna Milena je ponosna majka troje dece - Lane i Nikole, koje je dobila u braku s prvim suprugom, kao i dvogodišnjeg Lava, koji je rođen u braku s režiserom Jugom Radivojevićem.

 

- Ne sećam svog života, a da nisu Lana i Nikola tu. Moja mladost su oni, moja sadašnjost i budućnost. Ovakva sam zahvaljujući njima, nadam se dobra, vedra i hrabra. Menjam se svaki dan, menjaju me njihova pitanja i pogledi na život. Čine me jačom i slobodno mogu reći pametnijom - izjavila je Milena jednom prilikom.

 

3. Ne samo to - ona je supermama!

 

Pored toga što je posvećena porodici i svojim najmilijima, Milena je jedna od najvrednijih glumica na našoj javnoj sceni. Ona je zabeležila veliki broj uloga u televizijskim serijama, od kojih su najpoznatije Dama bez blama, Nemoj da zvocaš, Samac u braku, Bela lađa, Sva ta ravnica, Kad ljubav zakasni, Jedne letnje noći i Ubice mog oca, a sve vreme nastupa i u pozorištu.

 

Jug Radivojević: Ne plašim se publike

 

Međutim, pravo oduševljenje među Mileninim fanovima nastupilo je kada je ona magistrirala u petom mesecu trudnoće. Glumica je, naime, odbranila tezu Glumačka etika kao osnov pozorišnog čina i njegove estetike danas, zahvaljujući čemu je stekla titulu magistra nauka o dramskim umetnostima iz oblasti studije pozorišta.

 

makonda-tracker