ljubav cveta

Britni Spirs u srećnoj vezi: Dečko joj ima 24 godine i izgleda ovako (FOTO/VIDEO)

0

Britni je od svog dečka starija 12 godina, ali to im ne smeta da uživaju u ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uz reči da neće čekati poseban praznik da izjavi ljubav ženi koja ga čini skromnim, Sem Asgari postavio je ljubavnu poruku na svoju Instagram mrežu:

Ipak, malo ljudi zna sve detalje iz njihove veze. Sem Asgari rodio se 1994. godine u Iranu, a u Ameriku je došao kao tinejdžer. Pojavio se u više spotova grupe Fifth Harmony, a sada je poznati fitnes instruktor i model.

Sem i Britni sreli su se 2016. godine, na snimanju muzičkog spota za njenu pesmu „Slumber party“, a tada su počele prve spekulacije da su postali ljubavni par. Otad su nerazdvojni, idu na večere, rođendanske zabave svojih prijatelja i sve posebne događaje proslavljaju zajedno – uključujući Dan zaljubljenih i pevačicin rođendan. Čak su se pronele i glasine da će uskoro biti svadbe, jer je Britni uslikana na odmoru na Havajima noseći dijamantski prsten na onom prstu.

Kada ne ide u teretanu ili šetnje i kada ne provodi vreme sa svojim sinovima, Šonom Prestonom i Džejdenom Džejmsom, Spirsova svoje vreme troši na društvenim mrežama, gde objavljuje obožavaocima koliko uživa u ljubavi sa Semom.

Came to Japan to see this one @britneyspears ❤️??

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Krajem 2016. godine par je bio u centru pažnje, ali je prava istina – da su zajedno – došla tek na dočeku 2017. godine, koji su zaljubljeni golupčići proveli zajedno, a Britni je postavila i sliku na kojoj se grli sa Semom i time potvrdila tračeve.

Happy New Year ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Iako su se otpočetka dobro spojili, malo je falilo da od toga ne bude ništa. Nakon prvog susreta, pevačica je pustila da prođe pet meseci pre nego što se setila da ga pozove, rekla je u jednom intervjuu za radio:

Mislila sam da je bio mnogo sladak, pa sam ga pozvala. Jednostavno je bio baš smešan, vrlo zabavna osoba.“

makonda-tracker