INTERVJU

Gven Stefani iskreno o razvodu i početku nove romanse: Niko ne bi verovao kada bih ispričala šta se zaista desilo...

0
Gven Stefani prošla je kroz težak period. Ali na sreću to je iza nje i vraća se u velikom stilu, sa svojim novim albumom, ali i dečkom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Globalna muzička zvezda, Gven Stefani trinaest godina bila je u braku sa Gevinom Rosdejlom, frontmenom grupe Bush, sa kojim ima tri dečaka: Kingstona, Zumu i Apola. Par se razišao prošlog avgusta i sada imaju zajedničko starateljstvo nad decom, piše Cosmopolitan.

 

Tri meseca kasnije, Gven je izašla u javnost sa novom vezom sa Blejkom Šeltonom, svojim kolegom iz emisije The Voice na kanalu NBC i bivšim mužem pevačice Mirande Lambert. Mega zvezde kantri muzike razvele su se u julu 2015. godine.

 

Iza vas je burna godina! Da li ste uopšte poznavali Blejka pre nego što ste počeli da sarađujete u The Voice?

 

- Nisam znala ništa o njemu, a zapravo ni o emisiji, pre nego što sam dobila poziv od njih. Sećam se da se sviđao jednoj od mojih dadilja i da mi je govorila, „Oh, da, to je onaj kauboj...“ Vas dvoje ste delovali prilično blisko tokom druge sezone. Smejali smo se do suza dok smo gledali audicije naslepo. Volim NBC, ali definitivno su režirali neke situacije kako bi se uklopile u priču i pre nego što se bilo šta desilo. Jedva da smo se poznavali. Ali bilo je nečega u vazduhu - dešavalo se i pre nego što se bilo šta desilo.

 

A onda se zapravo dogodilo...

 

- To je skroz luda priča. Nastupala sam na dodeli Gremija (u februaru 2015). Vratila sam se kući i sledećeg dana sam saznala ono što su svi drugi već znali...

 

O Gevinu? Ali niko ne zna detalje.

 

- Niko osim mojih roditelja, ljudi koji su učestvovali u celoj situaciji i onih kojima su oni ispričali. Niko ne bi verovao kada bih ispričala šta se zaista dogodilo. Mesecima i mesecima sam patila. Znala sam da ću raditi The Voice. Mislila sam, ,O, bože, otpustiće me ako se razvedem’, jer ja nisam neko kome se dešavaju takve stvari. Krila sam veliku tajnu.

 

Bomber jakna i visoke štikle Gven Stefani: SUPER SAVET kako da od klasičnih sezonskih komada stvorite originalnu odevnu kombinaciju (FOTO)
 

Da li ste znali da se nešto događa?

 

- Nema potrebe da odgovorim na to. Samo poslušajte sve moje pesme koje sam napisala i sve će biti jasno. To je tema kojom se bavim već dugo.

 

Šta vas je navelo da odlučite da budete iskreni?

 

- Kada smo nastavili da snimamo The Voice, Blejk je rekao „Želim da svi znaju da ću do trenutka kada se sazna za ovo ja biti razveden.“ To se dešavalo u utorak - u subotu je saznao za celu svoju situaciju.

 

Na šta konkretno mislite?

 

- Identična priča se dešavala i njemu i meni, u istom trenutku. Gledala sam ga u šoku, što se ne plaši da sve to kaže javno, jer ja u tom momentu nisam znala šta će biti sa mnom. Pokušavala sam to da otkrijem.

 

Gven Stefani posle razvoda prodaje porodični dom: Velelepna vila od 12.000 kvadrata u kojoj su zajedno stvarali uspomene (FOTO)
 

Kako se situacija odvijala?

 

- Morala sam da se osvrnem na svoj dotadašnji život i zapitam sam se Zašto? Čime sam to zaslužila? Sažaljevala sam samu sebe, ali istovremeno sam smatrala da svi imamo svoj krst koji moramo da nosimo u ovom životu. Mora da postoji razlog za sve ovo. Moja drugarica (režiserka) Sofi Maler mi je pomogla. Ali bilo me je stid pred njom. Nisam želela da sedim i pitam se Zašto ja? Ako bih nekako uspela da pretvorim ovo osećanje u umetnost, ona će misliti da sam kul. Nije bilo nimalo kul! Ali nisam želela da budem poražena. Nije mi delovalo ispravno. Zato sam se sabrala i otišla u studio. Bilo je teško jer sam i bez problema koji su se dešavali osećala nesigurnost u vezi sa svojim komponovanjem. Vozila sam se niz Bulevar santa Monika plačući i pitala se Šta ja radim? U centru sam oluje, a nastavljam da mučim samu sebe? Taj dan bio je potpuno lud. Ne biste mogli da poverujete. Ali napisala sam pesmu „You Don’t Know Me“ i bio je to tračak nade. Bilo je tako dobro što sam uspela da izbacim to iz sebe. Nisam znala da li ću ikada uspeti da prebolim, ali znala sam da sam morala to da uradim. Znala sam da će mi to pomoći da se oporavim.

 

Gven Stefani poručila bivšem suprugu: Pogledaj šta si izgubio! (VIDEO)

 

Dosta ste pričali o tome kako ste oduvek želeli bebe.

 

- Uvek sam želela četvoro dece. Moja mama rodila je četvoro dece i ja sam želela da budem moja mama. Ali jednostavno se nije desilo.

 

Pa još nije gotovo.

 

- Ne, ne, gotovo je!

makonda-tracker