vredelo je čekati pravog

Nikad nije kasno: Ove slavne dame su pravu ljubav pronašle tek posle 40. godine - i nikad ih nismo videli ovako srećne!

2

Ako ste ikada nakon bolnog raskida u dvadesetim godinama pomislili da je to kraj vašeg ljubavnog života, priče ovih poznatih lepotica definitivno će vam promeniti mišljenje.

 

Kameron Dijaz

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Šarmantna glumica koja će ove godine proslaviti 46. rođendan imala je više dugih veza, ali nikako nije uspevala da se skrasi. Četiri godine je volela producenta Karlosa de la Torea, tri godine glumca Meta Dilona, četiri godine Džareda Leta, isto toliko pevača Džastina Timberlejka, a po godinu dana je bila s manekenom Polom Skulforom i s bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, koji je trenutno u vezi sa Dženifer Lopez.

 

Međutim, u 42. godini je upoznala gitaristu Bendžija Medena, a njihovu priču mnogi smatraju idealnom za snimanje romantične komedije. Naime, iako imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, Kameron i Beni se - igrom slučaja - nikad nisu sreli, sve do 2014. godine. Glumica je tada pozvala prijateljicu Nikol Riči i njenog supruga Džoela Medena na roštilj, a oni su je pitali mogu li da povedu i Džoelovog brata Bendžija.

 

 

- Naravno, svi smo mi porodica - odgovorila je Kameron.

 

Osam meseci kasnije, oni su se verili, a sledeće godine venčali u svojoj dnevnoj sobi, u društvu svojih najmiliijih, a zatim napravili žurku u dvorištu. Intimno, romantično, baš po njihovoj meri!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker