prva obuzdala "nestašnog" plemića

Malo je falilo da oženi nju i nikad ne upozna Megan: Sećate li se lepotice koju je princ Hari voleo šest godina? (FOTO)

0

Iako je američka glumica Megan Markl prva koju je princ Hari zaprosio, ona nije prva velika ljubav u njegovom životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl uspela je u onome u čemu mnoge pre nje nisu. Osvojila je princa Harija, koji je godinama važio za jednog od najpoželjnijih neženja na svetu.

 

Žene obožavaju njegov šarm, ljubav za ludim žurkama, pomalo divlju narav. Sem toga, okrenut je humanitarnom radu i aktivnostima, pa i u tome leži deo prinčevog šarma.

 

 

Svim njegovim ljubavnim avanturama sada je došao kraj, budući da je objavio veridbu s lepom Megan, a poznat je i datum svadbe.

 

Tako je iza nas period kada su britanski mediji licitirali koja će lepotici obuzdati nestašnog princa. Najveće šanse imala je preduzetnica Čelsi Dejvi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Mnogi su bili uvereni da će Čelsi i Hari završiti u braku.

 

Čelsi i Hari upoznali su se u Južnoj Africi, odakle je ona rodom. Vezu su počeli tada, a nastavili kada je Dejvijeva došla u London kako bi studirala.

 

Veza je trajala od 2004. do 2010. godine, tokom kojih je Čelsi prikupila simpatije javnosti. Ljubav se, ipak, ugasila, a Hari se u narednom periodu, sve do Megan, okrenuo avanturama.

 

 

Nakon raskida, ostali su u dobrim odnosima. Dejvi je danas privatna preduzetnica, a 2016. godine pokrenula je brend nakita Aya.

makonda-tracker