uporedite sami

Pogodite koja je ponela 250 puta skuplju haljinu: Izdanja koja su Kejt i Megan odabrale za istu priliku nisu ni nalik jedno drugom

2

Kada je princ Vilijam sa svojom dragom 2011. godine pozirao za zvanične fotografije povodom objave veridbe, mnogi su bili iznenađeni cenom Kejtine haljine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Bakingemska palata juče je objavila zvanične fotografije princa Harija i američke glumice Megan Markl, koje potpisuje slavni fotograf Aleksi Lubomirski. Svetska javnost ostala je oduševljena kako prisnošću na fotografijama - budući da članovi britanske kraljevske porodice uglavnom izgledaju nešto suzdržanije u ovakvim prilikama, tako i izgledom srećnog para.

 

Kejt će pozeleneti od ljubomore: Čim se Megan Markl pojavila u njoj, ova haljina je rasprodata brzinom svetlosti (FOTO)

 

Naravno, najviše pažnje privukao je Meganin odabir haljine, a ona je pažljivo birala i odlučila se za fenomenalnu toaletu modne kuće Ralph & Russo. Iako je reč o prošlogodišnjem modelu, namenjenom sezoni jesen/zima, cena ovog modela ipak je veoma visoka. Naime, ona iznosi vrtoglavih 75.000 američkih dolara!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

U pitanju je toaleta čiji je gornji deo providan i ukrašen nitima u boji zlata, dok se donji deo sastoji od dugačke crne suknje i može se - za standarde britanskog plemstva - smatrati izuzetno provokativnom.

 

Ipak, mnogi su se zbog ovog izdanja prisetili odevne kombinacije koju je Kejt Midlton, supruga Harijevog starijeg brata princa Vilijama, odabrala za svoju zvaničnu fotografiju 2011. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker