pet decenija kasnije

NESREĆNE OKOLNOSTI NATERALE SU IH NA RAZVOD: Dokumenti iz brakorazvodne parnice Elvisa i Prisile Prisli otkrivaju fascinantne detalje o kojima se NIKADA nije govorilo

0

Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog muzičara Elvisa Prislija i Prisile Prisli biće uskoro stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njih dvoje su se razveli 15. avgusta 1972. godine, a dokumenti sadrže 12 stranica s fascinantnim detaljima koji otkrivaju na koji su način podelili imovinu s ciljem izbegavanja dodatnog stresa.

 

Životna priča – Elvis Prisli: Sjaj i beda pop ikone 20. veka
 

- Par se venčao 1. maja 1967. u Las Vegasu. Nesrećne okolnosti i nepremostive razlike naterale su ih na odvojeni život još 2. februara 1972. godine, zbog čega su se i odlučili na razvod - stoji u dokumentima koje su oboje potpisali.

 

Snimak Elvisa Prislija koji vas neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

 

Prisila je tada dobila Elvisov čuveni Mercedes Benz, Cadillac Eldorado, motorcikl Harley Davidson i 100 hiljada američkih dolara. Osim toga dobila je polovinu iznosa od prodaje njihove tri kuće na Beverli Hilsu, Los Anđelesu i Palm Springsu, piše Daily Mail.

 

 

makonda-tracker