razrešila misteriju

Šokantno otkriće Prisile Prisli 40 godina nakon smrti kralja rokenrola: Elvis se UBIO, a ovako je glasila njegova oproštajna poruka!

0

"Elvis se ubio, ostavio je i oproštajnu poruku" - u šokantnoj izjavi otkrila je bivša žena čuvenog pevača.

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

U potresnoj ispovesti o poslednjim danima velike rokenrol zvezde, Prisila Prisli (72) objasnila je kako se Elvis dugo borio sa depresijom i zavisnošću od lekova protiv bolova.

 

- Bolestan sam i umoran od života. Treba mi dug odmor - napisao je pokojni Presli u poruci svojim prijateljima i menadžeru Džou Epozitu. U potresnom dokumentarcu, koji se emitovao na kanalu HBO, Elvisova bivša žena Prisila otkrila je da je njen muž poslednje dane proveo u osami, pišući oproštajna pisma.

 

- Znao je šta čini. Njemu bliski ljudi su pokušali nešto da učine, ali niko nije uspeo da dopre do njega. Brzo te izbaci iz svog života - objasnila je glumica, koja tvrdi da čak ni ona nije uspela da ga natera da prestane da uzima lekove.

 

foto: Profimedia

Neposredno nakon srmti "kralja rokenrola" u javnost su procurile informacije da je jedan od Elvisovih doktora pevaču propisao više od 10 hiljada tableta u roku od osam meseci.

 

Osim lekova, Elvis se borio sa teškim oblikom depresije, a kako je jednom prilikom i sam naveo "Kralj ima mnogo fanova, ali se još oseća usamljeno".

Elvis Prisli preminuo je 16. avgusta 1977. godine, pošto je prebačen je u bolnicu Baptist Memorijal u Memfisu, gde su lekari bezuspešno pokušavali da ga reanimiraju.

 

 

makonda-tracker