dosta joj je svega

Bruklin sprečio veći skandal: Viktorija sve teže toleriše Dejvidovo ponašanje – a nisu joj drage ni slavne lepotice s kojima se druži

0

Nakon što je prestao da se bavi fudbalom profesionalno, slavni fudbaler ima mnogo slobodnog vremena, a već se pojavljuju prvi problemi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako piše The Sun, Dejvidu Bekamu je penzionerski život dosadan, a to stvara probleme u njegovom braku. Bivši fudbaler, naime, često izlazi noću, a svi su posebno bili iznenađeni njegovim pojavljivanjem na kultnom festivalu Glastonberi.

 

Malo se precenila, odmah joj odbrusili: Blam Viktorije Bekam koji dugo nećemo moći da zaboravimo

 

Iako je Viktorija bila pored svog supruga tokom koncerta Eda Širana, ona je tek tog dana stigla na festival, dok je Dejvid u društvu najstarijeg sina Bruklina dva dana pre toga uživao u žurkama.

 

foto: Profimedia

Veče koje su proveli zajedno propraćeno je žučno svađom jer je Dejvid u jednom trenutku ostavio svoju suprugu samu u VIP sektoru. To je navodno dovelo do tako napete situacije da je Bruklin morao ih miri.

 

Kako mediji pišu, tenzija je sve veća jer Viktorija radi naporno, dok se Dejvid uglavnom provodi, a ne dopada joj se ni njegovo novo društvo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker