preslatki su

Srećno zaljubljeni i nerazdvojni: Marija Veljković i Rastko Janković blistaju na premijeri filma

3

U vezi su oko godinu dana i savršeno fukcionišu

Marija Veljković i Rastko Janović na crvenom tepihu zagrljeni
Marija Veljković i Rastko Janović na crvenom tepihu zagrljeni foto: Marija Mladjen/ATAImages

Na premijeri filma "Što se bore misli moje" reditelja Milorada Milinkovića okupio se večeras veliki broj poznatih ličnosti. Među njima su bili Marija i Marina Gobović, Kristina Jovanović, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

 

Ipak, čini se da su najveću pažnjun javnosti privukli emotivni partneri Marija Veljković i Rastko Janković

 

Voditeljka i glumac od prvog dana zabavljanja bili su nerazdvojni. Nijedan događaj privatni i poslovni nije mogao da prođe da ga ne posete zajedno i budu jedno drugom podrška na crvenom tepihu.

 

Za ovu specijalnu priliku na kojoj su se pojavili zajedno, ruku pod ruku, lepa voditeljka je ponela prelepu mini satensku haljinu u efektnoj plavoj boji i elegantne salonke na štiklu sa cirkonima na šnali koji su celoj kombinaciji dali dozu elegancije. 

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Pored nje, blistao je njen emotivni partner, glumac Rastko Janović, koji je, reklo bi se bio savršeno modno usklađen sa lepom voditeljkom. Rastko je obukao plave farmerke i košulju nešto tamnije nijanse iste boje, preko koje je poneo crni sako, koji je upario sa crnim elegantnim cipelama.

 

Dok su pozirali okupljenim fotografima glumac i voditeljka nisu skidali s lica i pokazali su da među njima vlada odnos pun ljubavi i poštovanja. 

 

Bonus video:

 

Glumci iznenadili sve na crvenom tepihu:

 

 

makonda-tracker