novi glossy

Prva PRAVA biografija s potpisom Nede Ukraden: Ono što mi je GADAFI REKAO prati me CEO ŽIVOT!

2

U tačno pola veka dugu karijeru, čuvena pevačica utkala je i sve svoje ljubavi i patnje koje je privatno proživljavala, a među kojima su jedan brak, ćerka i troje unučadi ali i bolni ožiljci koji su ostali nakon što je u ratu izbubila svu imovinu

foto: Andreja Damnjanović, Zoran Kuzmanović Munja
foto: Andreja Damnjanović, Zoran Kuzmanović Munja

Razvojni put jedne od najpopularnijih pevačica nekadašnje Jugoslavije, Nede Ukraden, kao da ima primese scenarija za neki holivudski film.

 

Dok govori o svom odrastanju, čestim selidbama, školovanju, muzičkim počecima, potom o gubicima i nedaćama koje joj je doneo rat, pa sve do ponovnog uzdizanja iz pepela, sagovornik kao da proživljava sve te bogate i na momente dramatične dane. Veoma je posvećena svom privatnom životu, koji je veoma često bio primoran da prati njenu pola veka dugu karijeru.


Neda je rođena 16. avgusta 1950. godine u Imotskom i odmalena je morala često da se seli, zbog čega je imala problem da nađe drugare. Ali zbog svoje otvorenosti i posebnosti, u svakom gradu uspevala je da stekne prijatelje i da ima koliko-toliko srećno detinjstvo. Ta njena snalažljivost, ispostaviće se, u godinama koje su dolazile pomogla joj je da bude istrajna, uporna i da se uvek dočeka na noge ma gde da se nađe i suoči sa bilo kojim problemom...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 56. broju magazina Glossy koji u sredu, 5. decembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: GLOSSY

 

makonda-tracker