NIJE SVE U LJUBAVI

Neda Ukraden otkrila KAKAV MUŠKARAC joj je ZAISTA POTREBAN i zašto se više nikad ne bi UDAVALA

1

Iako ima brojne udvarače, pevačica ne veruje da će ikada više u životu stati na ludi kamen

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Iako je već duboko zagazila u sedmu deceniju života, popularna pevačica Neda Ukraden ima liniju na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice, a zahvaljujući svom mladalačkom licu, na kom nema bora, ona i dan danas pleni poglede brojnih muškaraca i potencijalnih udvarača.

 

Međutim, pevačica je nedavno izjavila da više u životu ne želi da se udaje.

 

foto: Promo

 

 Više od novog braka, meni je potreban jedan dobar prijatelj. Partner koji može da me prati, razume i da mi bude podrška. To je danas teško naći, posebno sa intenzitetom posla kojim se ja bavim

 

Inače, Neda Ukraden je bila u kratkom braku u kom je rodila svoju ćerku Jelenu. Reditelja Milana Bilbiju je upoznala kada joj je bilo 18. godina, dok je on bio 14. godina stariji od nje. Zabavljali su se deset godina pre venčanja, ali brak nije potrajao duže od tri godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

 

Sve do njegove smrti, 2013. godine ostali su u dobrim odnosima, a Neda je Jednom prilikom izjavila da nije mogla da mu ode na sahranu, pošto je neko morao da čuva unuke Nedu i Aleksandru.

 

Iako su je povezivali s brojnim muškarcima, pa čak i sa mladićem od nje mlađim 40 godina, pevačica tvrdi da je sa svima njima bila isključivo u prijateljskim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

 

Nije se ponovo udavala, jer nije pronašla osobu koja bi mogla da prati njen tempo života. Umesto toga, posvetila se karijeri i porodici.

 

Jednom prilikom je kazala je da je čovek njenog života njen unuk Dušan, koga obožava.

 

 

makonda-tracker