novi glossy

Prva PRAVA biografija Gorana Bregovića: Moj život su seks, droga, alkohol i rokenrol!

3

Tokom karijere duge više od pola veka, čuveni muzičar borio se s porocima i iskušenjima, priznao je vanbračnu ćerku Željku, ljubio je lepotice od Vardara do Triglava, a oženio se najlepšom Sarajkom Dženanom Sudžukom, koja mu je rodila tri naslednice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Frontmen grupe Bijelog dugme Goran Bregović za sebe voli da kaže da je "lečeni Sarajlija", a iako retko daje intervjue, kada pristane, za njega nema nezgodnih pitanja. I danas svira s istim žarom na više od 150 koncerata godišnje i ne pomišlja na penzionisanje. Utisak je i dalje da živi brzo, ali s pravom merom seksa, droge i rokenrola.

 

Ovaj čuveni muzičar rođen je 22. marta 1950. u Sarajevu. Samo u fragmentima ponekad je govorio o svojoj mladosti i odrastanju. Sin Srpkinje Borke i Hrvata Franje, aktivnog vojnog starešine iz Križevaca, koji je povremeno voleo da zasvira violinu, a od koga je, priznaje, nasledio muzički gen i ljubav prema dobrom provodu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 55. broju magazina Glossy, koji u sredu, 28. novembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker