ovo niste znali

Do sada nije pričala o tome: Anastasija Ražnatović otkriva najsitnije DETALJE odnosa sa Cecom

1

Ćerka naše popularne pevačice Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović otkrila par sitnih detalja o svom odnosu sa majkom. Iako mnogi misle da je teško da Anastasija nadmaši svoju mamu, ona je na dobrom putu ka tome.

Anastasija i Ceca
Anastasija i Cecafoto: Damir Dervišagić

Naime, mlada pevačica ima čak 120.000 više pratilaca na društvenoj mreži Instagram od svoje majke. Anastasija to objašnjava time što je Ceca tek nedavno otvorila svoj Instagram profil, kao i da se uvek posavetuje sa svojom ćerkom pre nego što nešto objavi.

Konsultuje se sa mnom, baš zbog toga što znam šta treba, a šta ne treba se objavi. Pošalje mi nekoliko svojih fotografija, pa me pita koja je najbolja i koju treba da postavi. Onda joj kažem koja joj je za profil, koja za stori", otkriva Anastasija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Takođe, ona kaže da njeni pratioci najviše vole da je gledaju u kućnom izdanju, i da to ima najviše pregleda uvek. 

Ljudi jednostavno vole da vide privatnu stranu neke ličnosti. Svaki moj stori na Instagramu pogleda najmanje 200.000 ljudi", rekla je ona, i dodala da sem prijatelja često snima i svoju majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Anastasija i Ceca sem ljubavi prema društvenim mrežama, dele i ljubav prema skupoj garderobi, te godinama dele stvari. Ceca joj nikada nije zabranjivala da uzme njenu garderobu, sve što joj kaže je da vrati stvari kako je ih je i našla.

Ona ima skupe komade garderobe, kao i komade iz limitiranih serija, i to mora da se čuva. Sada je tek razumem jer sam počela da zarađujem i da sama sebi kupujem garderobu. Uzimamo jedna drugoj kako kojoj zatreba", kaže Anastasija, i otkriva da su vrata njenog garderobera uvek otvorena za Cecu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Pa ako ste se pitali šta je to što najviše vole da nose ona i mama Ceca, i u čemu se osećaju najbolje, Anastasija je rekla krzno.

Obe volimo krzno. U bundama se najlepše i najseksepilnije osećam, kao i svaka devojka, ali mislim da prirodno krzno volim više nego moja mama", kaže Anastasija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Takođe je i delom otkrila kada namerava da snimi pesmu sa Cecom. Ovaj odgovor možda niste očekivali, ali jasno je da mlada pevačica želi da uspe sama, bez pomoći majke.

Namera mi je da sledećih 5-6 pesama otpevam sama. Posle toga ću biti otvorena za saradnju. Zasad ne planiram duete", završila je Anastasija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

 

 

makonda-tracker