novi glossy

Marina Tucaković: Imam snage i volje više nego ikada

0

Posle više od pola godine borbe sa karcinomom, čuvena autorka mnogobrojnih muzičkih hitova uspela je da se oporavi i vrati svojim poslovnim obavezama koje su joj mnogo nedostajale

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Tekstopisac Marina Tucaković (65) prebrodila je težak period tokom kojeg se borila sa karcinomom dojke i pluća, a posle nekoliko meseci pauze, spremna je da se vrati svom poslu.

 

Rad i druženje sa kolegama sa muzičke scene izuzetno su joj nedostajali, zbog čega je jedva čekala da ponovo čuje taktove melodija koje će joj dati inspiraciju za nove hitove. U priči za Glossy, Marina otkriva svoja osećanja.

 

- Osećam se dobro, a da li sam se oporavila, to ćemo videti uskoro, kada budem dobila rezultate. Spremna sam za posao, to je važno. Čini mi se da imam snage i volje više nego ikada - počinje raspoložena Marina...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 47. broju magazina Glossy, koji u sredu, 3. oktobra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker