INTERVJU

Ana Stanić: Sina učim da bude džentlmen

0
Popularna kantautorka koja je nedavno završila snimanje spota za naslovnu numeru svog albuma Priča za pamćenje, otkriva zašto ona i njen suprug neguju međusobne razlike, kako se naslednik Vuk ponaša kada raskine sa devojkom u obdaništu i zbog čega mu zasad koš
Foto: Marko Sovilj
Foto: Marko Sovilj
Ana Stanić
Momčila Lavrnića Priča za pamćenje Ana Marko Sovilj



Ova pesma ima snažan tekst o kraju jedne ljubavi, pa smo hteli da to dočaramo kroz specijalni odnos između glumca i glumice, a ja sam samo u ulozi naratora. Imali smo privilegiju da snimamo na prelepom imanju Terra Panonica u Mokrinu, jednoj kreativnoj oazi koja će dati poseban umetnički pečat ovom spotu, što nas je sve u ekipi dodatno inspirisala tokom snimanja. Ovo je treći spot s aktuelnog albuma i volela bih da snimim još jedan za pesmu Dragi

Story: Čini se da su vam nove pesme emocionalno dramatičnije nego većina ranijih, suprotno idiličnoj, skoro poslastičarskoj slici vašeg ličnog života. Otkud to?



Story: Napunili ste četrdesetu, šta su vam godine donele, a šta odnele?  



Story: Tu je još jedan jubilej: decenija ljubavi sa Momčilom. Šta je tu sve evoluiralo, a šta nije i neće?  





Story: Ranije ste tvrdili da naslednik Vuk, kad se izuzmu vaše oči, ne liči ni na koga. Da li je sada počeo da svira gitaru ili barem igra basket kao tata? 



Story: Ima li u obdaništu neku prvu ljubav? 



Story: Na šta se odnosi Momčilov deo vaspitavanja sina?






Story: Pre više godina ušli ste u fashion sferu, da li vas dizajniranje haljina još drži ili ste ipak ustanovili da vam je muzika draža i važnija?



Story: Idete li još na časove plesa? 



Razgovarao: Igor Karanov
makonda-tracker