Kris Kardašijan: Operisala sam grudi pred kamerama

1
Domaćica šou-programa Keeping up With the Kardashians, Kris Kardašijan, ekskluzivno za Story otkriva da joj je i u šestoj deceniji izuzetno važan fizički izgled, ali i kako se nosi s ulogom mame i bake
Kris Kardašijan, Foto: E! kanal
Kris Kardašijan, Foto: E! kanal

Jedna od najpoznatijih američkih porodica, Kardašijan, već pet godina ima svoj rijaliti šou Keeping up With the Kardashians koji prati njihov život. Mama Kris Džener (57), otac Brus (63), ćerke Kortni (33), Kim (32), Kloe (28), Kaili (15), Kendal (17) i sin Rob (25) intrigiraju javnost budući da svaki dan proživljavaju veoma burno, ali i složno.  Nedeljom na E kanalu u 21 čas i naši gledaoci mogu da budu upućeni u svaki segment njihovog života, a u ekskluzivnom intervjuu za Story, Kris otkriva kako se oseća kao baka, zbog čega je uradila plastičnu operaciju pre kamerama, ali i šta je tajna njene vitke figure.

Story: Kako biste opisali svoju porodicu?

- U našoj porodici zastupljene su različite ličnosti i ima nas mnogo. Smatram da smo svi pametni, vredni, međusobno se volimo i drago mi je što smo emotivni i veoma zabavni.

Story: Pre nekoliko meseci slikali ste se u bikiniju za jedan australijski magazin. Kako negujete figuru?

- Samo brinem o sebi. Već godinama pokušavam da svoju decu edukujem o svemu što je u vezi sa zdravljem i koliko je u svemu tome bitna vežba. Mi u Sjedinjenim Američkim Državama mnogo polažemo na antiejdžing, ali i na elegantno starenje. Ali, kada imam mogućnost da uradim nešto što će inspirisati druge ljude koji su sličnih godina kao ja, smatram da to treba da uradim.

Story: Vas percipiraju kao predstavnika starije generacije koja odlično izgleda. Kako na to reagujete?

- Ja predstavljam starije ljude? Pa oduševljena sam... Ako se što više žena oseća lepo i zadovoljno, a uz to i dobro izgledaju, to je inspirativno. Neophodno je stalno podsećati ljude kako mogu da izgledaju dobro u bilo kom godišnjem dobu i obožavam da o tome pričam. Kada ljudi ostare, počinju da zapostavljaju svoj izgled jer kažu da nemaju vremena, ali mislim da greše...

Story: Uradili ste operaciju uvećanja grudi pred kamerama...

- Iskreno, mislim da sam na taj način bila odlična inspiracija za žene mojih godina da se osećaju slobodno i samouvereno. Svako radi ono što želi. Moja majka je imala rak dojke i urađena joj je masektomija, a ona se, kao i mnoge žene, zbog toga odlučila na rekonstrukciju. Želela sam svima da pokažem kako je u redu otići na kontrole  i operaciju.  U šou-programu dozvolila sam da snimaju kada su mi ugrađivali implantate u grudi jer sam želela da zamenim stare proteze zbog kojih sam imala zdravstvenih problema. Time sam htela da poručim ženama kako moraju da vode računa o svom telu i da uvek izgledaju savršeno..

Story: Kako biste opisali sebe kao baku, budući da je vaša ćerka Kortni rodila dvoje dece?

- Ja sam fantastična i odlična baka. Volim tu ulogu i obožavam kada Mejson provodi vreme u mojoj kući. Ipak, čim Penelope malo poraste, oboje će češće provoditi dane sa mnom. Oni su moji unučići i naprosto ih obožavam.

Story: Da li ste dobra majka, šta vaše ćerke misle o vama?

- Ubeđena sam da sam odlična mama i to je najuzbudljiviji posao koji obavljam. Kada su bile devojčice, Kortni, Kim i Kloe govorile su da sam majka, trener fudbala, lider, vozač, dekorater enterijera i šef.  Zaista sam radila sve te poslove i ponekad osećam kao da živim dva života. Imala sam mogućnost da radim ono što volim i sada kada vratim film, zahvalna sam Bogu na svemu.

Story: Da vaš rijaliti šou sutra prestane s emitovanjem, kako biste se osećali?

- Zaista bi mi nedostajalo. Izuzetno volim rad na setu i to možete da vidite u svim epizodama. Uživam u vremenu koje provodim sa svojom porodicom i svakog dana se zbog toga budim s osmehom.

Story: Koji je vaš životni moto?

- Ako ti neko kaže ne, razgovaraš sa pogrešnom osobom.

Ksenija Konić

makonda-tracker