najznačajnija do sada

"OVU GODINU DOŽIVLJAVAM KAO VELIKI DAR“: Bane Mojićević iskreno o proteklom periodu, srećnim trenucima i željama

1

Želi da nastavi da ispunjava svoje snove.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Popularni pevač Bane Mojićević (34) u nvogodišnjem intervjuu za Glossy otkriva kako nikada kao sada nije imao toliko slobodnog vremena da uživa u svemu što ga čini srećnim i da 2020. doživljava kao veliki dar, ističe kako pravi listu odluka i ciljeva za narednu godinu i da je spisak podugačak, priznaje da su njegove želje većinom nematerijalne, te šta ga je posebno nasmejalo ove godine.

 

Bane priča da za njega praznici predstavljaju trenutak kada uveseljava ljude oko sebe pesmom, navodi kako mu je najvažnije u životu očuvanje zdravlja i pre svega vreme koje provodi sa svojom decom, zbog čega više voli da on poklanja nego da prima poklone, te šta će poželeti u ponoć.

 

Šta za Vas predstavljaju novogodišnji praznici?

 

Za mene novogodišnji praznici predstavljaju vreme kada puno radim i putujem. Uveseljavam pesmom ljude oko sebe i darujem poklone deci i dragim osobama. Pre i posle novogodišnjih praznika uživam u vremenu sa svojom decom.

 

Pravite li čuvenu "listu novogodišnjih odluka" i šta će se ove godine naći na njoj?

 

Naravno da pravim listu odluka i ciljeva za narednu godinu. Spisak je podugačak. Na vrhu liste je uvek očuvanje zdravlja i sto više divnih trenutaka sa bližnjima.

 

Kakav poklon priželjkujete ispod jelke?

 

Više volim ja da poklanjam, nego da dobijam poklone. Moje želje su većinom nematerijalne.

 

Šta vas je nasmejalo do suza ove godine?

 

Uvek me nasmeju dečije izjave i “biseri”. Volim da čujem dobar vic. Bilo je dosta šala ove godine, koje su mi ulepšavale dan.

 

Koji je najlepši trenutak koji ste doživeli u 2020?

 

Bilo ih je zaista puno. Zapravo celu ovu godinu dozivljavam kao veliki dar. Nikada do sad nisam imao toliko slobodnog vremena da uživam u svemu što me čini srećnim. Vremenu sa decom, boravku u prirodi, u miru i tišini, druženju sa dragim prijateljima. Duhovnom rastu.

 

Kako biste u 3 reči opisali proteklu godinu?

 

Najznačajnija do sada.

 

Kako ćete proslaviti predstojeće praznike?

 

Na moju veliku radost, u krugu porodice, posle mnogo godina.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

Da samo nastavim da ispunjavam sve svoje želje.


 

 

makonda-tracker