"najlepše doba godine"

NADAM SE DA ĆEMO SE U NOVOJ GODINI MNOGO VIŠE SMEJATI I TO NE ISPOD MASKE: Sergej Ćetković otkriva svoje praznične ŽELJE

0

Deca ga svakodnevno čine srećnim i priređuju mu lepe momente.

foto: Nemanja Novaković
foto: Nemanja Novaković

Popularni muzičar Sergej Ćetković u Glossy prazničnom intervju nostalgično priča kako će predstojeći praznici nažalost biti u senci pandemije, ističe da u 2021. želi da ostvari sve ono što nije mogao u prethodnoj godini. Kako kaže, raduje se obeležavanju dve decenije karijere, priznaje kako obožava iščekivanje poklona koji mu pripremaju njegove tri dame, priseća se najsmešnijeg trenutka u 2020., te veruje da će nova godina doneti kraj pandemije.

 

Sergej otkriva gde će provesti predstojeće praznike, opisuje prošlu godinu kao neizvesnu, tešku i nepredvidivu, nada se da ćemo se u narednoj mnogo više smejati i to ne ispod maske, te otkriva šta će poželeti u ponoć.


Šta za Vas predstavljaju novogodišnji praznici? 

 

Najlepše doba godine, prepuno radosti, dobre zabave, lepih emocija i posebnog prazničnog raspoloženja. Ljudi postanu nekako blaži, veseliji, optimističniji, malo se spuste tenzije svakodnevnog života i atmosfera je puna nekog vedrog duha. Nažalost, ovi praznici će svakako biti u senci pandemije, ali se nadam i verujem da će nova godina doneti njen kraj i da ćemo nastaviti sa normalnim životom.

 

Pravite li čuvenu "listu novogodišnjih odluka" i šta će se ove godine naći na njoj? 

 

Sve ono što zbog korone nisam mogao da ostvarim u 2020. godini, a bilo je planirano. Nastavak velike regionalne turneje, novi album, druženje sa publikom na koncertima čemu se posebno radujem i sve to zajedno kao jedna lepa priča kojom ću obeležiti dve decenije karijere.

 

promo sergej ćetković
foto: Nemanja Novaković

Kakav poklon priželjkujete ispod jelke? 

 

Kristina, Lola i Mila mi uvek pripreme neko sjajno iznenađenje, pa verujem da će i ovog puta biti tako. Volim to iščekivanje i jedva čekam otvaranje poklona. Siguran sam da će ove godine ponovo nadmašiti sebe. Uvek su to neki lični pokloni koji simbolizuju ljubav i sreću, nešto što osmisle i naprave same, pa su mi samim tim i najdraži.

 

Šta vas je nasmejalo do suza ove godine? 

 

Mnogo smo se letos smejali na moru, kada sam ja vežbao da surfujem na dasci, trudimo se da se svakodnevno smejemo i dobro zabavimo uprkos svemu. Smeh je lek i moramo ga negovati. Nadam se da ćemo se u novoj godini mnogo više smejati i to ne ispod maske.

 

Koji je najlepši trenutak koji ste doživeli u 2020? 

 

Bilo je ih je puno, deca me svakodnevno čine srećnim i priređuju lepe momente. Bilo je lepo kada je izašla pesma “Vratile se ptice” i njen uspeh jeste jedna od najlepših stvari jer se nije mnogo radilo i snimalo.

 

promo sergej ćetković
foto: Kristina Ćetković

Kako biste u 3 reči opisali proteklu godinu?

 

Neizvesna, teška i nepredvidiva.

 

Kako ćete proslaviti predstojeće praznike? 

 

U krugu porodice, sa prijateljima i familijom na vezi putem video poziva. Već se radujem Kristinim đakonijama, igri sa decom i uživanju u toploj kućnoj atmosferi.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

Na prvom mestu zdravlje i da sledeće godine sve distance prestanu.

 

 

makonda-tracker