GLOSSY INTERVJU

“I JA SAM IMALA CRNE NOĆI”: Angellina otvoreno o najdubljim EMOCIJAMA, a evo šta smatra svojim najvećim MANAMA

0

Anđela Vujović poznatija kao Angellina sve više privlači medijsku pažnju svojom atraktivnom pojavom i neobičnom interpretacijom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada pevačica Anđela Vujović (23) obradovala je svoju publiku novim pesmama “Čekam te ja” i “Crne noći”, a na ove numere je, tvrdi, jako ponosna. Kako kaže, upravo kroz pesme trudi se da predstavi sebe i svoj život na najbolji način.

 

Pevačica, koja se proslavila nastupima u emisiji Ami G Show, tvrdi da je upravo ta prilika bila njena prekretnica u životu i novi početak, nakon čega su svetlost dana ugledale njene prve pesme - “Potez loš”, “Budi u blizini”, a zatim i “Pile moje”, “Sijam” i ,druge, koje su odmah osvojile domaću publiku i postale veliki hitovi.

 

Angellina u intervjuu za Glossy.rs između ostalog govori i o prestižnoj nagradi MAC koju je nedavno dobila, ali otkriva i kako izgleda kada je zaljubljena, objašnjavajući koji su to momenti kada “najviše sija”.

 

U kratkom vremenskom roku izbacili dva nova spota za pesme: Crne noći i Čekam te ja. Koliko ste ponosni na ovaj poduhvat?

Jako sam ponosna na sve što proizvodim, to je deo mene i mog muzičkog odrastanja. Takođe, jako sam ponosna na moj tim koji me zaista poznaje i podržava svaku moju ideju. Na sve ovo što se dešava još uvek gledam kao na početak i nameravam da ispunim još mnogo toga lepog.

Da li su pesme autobiografske, s obzirom na to da potpisujete oba teksta?

Jesu. Kao i svaka moja pesma, tako mi je najiskrenije i na taj način najviše uživam u ovom poslu, Iskrenim obraćanjem. Ne kažem da neće biti izuzetaka i da nikada neću izvoditi pesmu koje nisam autor, ali definitivno je da to mora biti moja priča.

Da li mislite da ste imali veliku sreću što je Ognjen Amidžić prepoznao vaš talenat i krenuo da vas usmerava na pravi put?

Naravno. Svakako da je prilika da pevam u najgledanijoj emisiji, moj novi početak i prekretinca. Na celu tu priču gledam kao na nesto što mi je promenilo život u potpunosti, zato najveći respekt imam prema svom timu i obećala sam im dosta uspeha.

Da li je Angellina zaista imala "crne noći"?

Jesam, kao i svako od nas, zar ne? Barem jednom u životu.


Jednom prilikom ste izjavili da ste "polu-žena, a polu-mantra". Možete li nam objasniti to?


(Smeh) Da, to je bio izmenjeni tekst neke pesme u opisu moje slike. Mantra je u mom slučaju tajni začin koji stavljam u svoje pesme da bi bile pitkije i trudim se da ostavim "malo prostora" da se svako pronađe i razmisli o nečemu svom.

Koliko vam imponuje što ste dobili prestižnu MAC nagradu?

Mnogo. Ne mogu vam ni opisati. Nekako sam se tada zaista osetila kao da sam zakoračila na taj jedan stepenik i da je ovo sto radim pravi put. Tek je početak i jako me raduje sve što dolazi. Ta nagrada je jedno veliko "BRAVO", koje me može samo podstaći da budem još upornija, vrednija i da pružim publici svoj maksimum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on


Šta vam je popularnost donela?

Priliku da donesem nešto svoje, novo i drugačije, i priliku da se ovim poslom bavim sa još većom pažnjom i ljubavlju. I priliku da kažem sve što osećam. Muzika pored toga što nas zabavlja ima i moć velikog psihološkog uticaja, kao neka vrsta terapije, pa čak i vaspitanja. Zato se trudim da dam ono najiskrenije, da probudim nešto, pokrenem i da pružam ono što ne može loše uticati na naše mlade.

Kada Angellina najviše sija?

Kada peva zajedno sa publikom, definitivno. Tada se osećam kao da smo jedno, a to je nenormalna moć i sreća. Tada iz mene izlaze one najveće emocije.

Kako vas danas gleda vaša generacija i šta biste joj poručili?

Ne znam kako me gledaju, ali bih im definitivno poručila sledeće:
Mi smo neki mali ljudi, na nekoj maloj planeti u nekom beskonačnom univerzumu, i to je već dovoljno čudno, a moguće. Tako da budite taj jedan najbolji čovek koji možete, i znajte da je zaista sve moguće.

Koje stvari radite kada ste zaljubljeni?

Dugo bežim, pa se vratim. Znam da zvuči čudno, ali svaki put kad sam "odlepila" za nekim to je bilo za mene kao "što baš sad, što baš ti?, šta ću bre sad?!" Sam taj šok, da je mene neko pomerio, na prvu ne mogu da prihvatim. A kasnije, kad popustom i to sve dođe na svoje, radim sve iste glupe stvari kao svi zaljubljeni ljudi. Ali već duže vreme sam zaljubljena, skoro tri godine, tako da sam to radila na početku veze…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on


Šta ne trpite u vezi?

Nikako ne volim laž i gušenje zbog tuđe nesigurnosti.

Ko vam je glavni pokretač, a ujedno i najveća podrška?

Moja ljubav. I moja porodica.

Šta smatrate svojim najvećim manama?

Rasejanost (tu sam, a nikako nisam tu), impulsivnost, ponekad sam vrlo neorganizovana i iz toga postajem hodajući haos.

 

 

makonda-tracker