glossy intervju

SVI DETALJI PROSIDBE I PREDSTOJEĆEG VENČANJA: Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus otkrivaju kako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA, a evo šta kažu o PRINOVI!

0

Folk pevač Ljubomir Perućica i bivša voditeljka Katarina Kolozues za jesen su zakazali svadbu.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U razgovoru sa budućim supružnicima, mi smo proverili zašto su oni odlučili da su idealni jedno za drugo.

 

– Upoznali smo se slučajno. Meni je falio materijal za emisiju koju sam radila tada na "Happy televiziji". On je radio prezentaciju nastupa za Novu godinu i ja sam se tamo slučajno našla i videla na stolu flajer na kojem je pisalo “Ljuba Perućica”. I pomislim da ću sa njim da popunim emisiju jer te noći je trebalo da montiram emisiju za emitovanje. Ispostavilo se da je on u društvu sa nekim mojim drugom i ja njega pitala da ga snimimo i tako je počelo – otkrila je Katarina na početku razgovora.

 

– Ja i dan-danas pamtim šta je nosila. Imala je neki sako i neke pantalone. Bila je utegnuta i ja sam zverao levo-desno kada je ona prolazila. I tada me drug pita da me snime. I mene je zanimalo ko treba da me radi. Kada mi je pokazao da je u pitanju ta devojka u koju sam ja gledao, samo sam rekao: "Uuu može!". Od prvog momenta, ona je meni zapala za oko – ispričao nam je Perućica kako je on zapamtio taj prvi susret sa svojom budućom suprugom.

 

foto: Privatna Arhiva

Zanimalo nas je zašto je Perućica odlučio da je Katarina baš ta koju želi da odvede pred oltar, odnosno, zašto je baš nju zaprosio.

 

– S obzirom na to da imam ja i godina... - krenuo je Ljuba da odgovara. Na to je Katarina imala jednu šaljivu opasku:

 

Ženi me zato što je mator!

 

– Već sam onako odrastao. Nisam više mali i dovoljno mi je bilo to vreme što smo mi proveli zajedno da ja skontam da se mi tu i jako dobro razumemo i da smo jako slični. I prosto, naše vreme prolazi jako brzo i mi, kada smo zajedno i kada smo sami, tih pet dana, nađemo neku zabavu i bukvalno ne treba nam niko. Mi smo jedno drugom dovoljni. To je jako bitno. Znaš ono kada parovi odu na more pa jedan dan moraju da se posvađaju. Mi da smo deset dana sami i da nema nikoga sa nama, mi smo srećni. Volimo zajedno da kuvamo, zajedno da klopamo, imamo istu energiju, potpuno se razumemo. Zaključio sam da je to to i da nema više šta dalje da tražim. Nisam klinac više. I onda sam ja počeo da tražim prsten i odlučio sam da je zaprosim, ali je bilo dan posle rođendana. Nekako na rođendanu je možda mogla i da očekuje. I to sam uradio dan posle rođendana. Jedan prijatelj je bio tu i kao njega vodimo na večeru. I onda sam okupio njene najbliže i bilo nas je nekih petnaestak ljudi – otkrio nam je Ljuba zašto je u oktobru prošle godine odlučio da zaprosi Katarinu.

 

A da li je Katarina slutila da će Ljuba da je zaprosi?

 

– Da sam slutila, bar bih se našminkala. Ja sam krenula u trenerci. Mislila sam da idemo samo da jedemo nešto na brzinu. I ja vidim da on oblači košulju. Pitam ga: "Gde ćeš ti u košulji? Idemo samo da jedemo."

 

– Ja sam znao da, ako ona vidi da sam ja samo malo sređen, da će i ona hteti da se sređuje. Nisam hteo da joj kažem da se sređuje da se ne odam. Već sam joj rekao da ide opušteno. I ona kada je videla da sam ja obukao košulju, onda ona kaže: "Hej, pa moram i ja!" - nadovezao se Perućica.

 

foto: Privatna Arhiva

– Tada sam bila ljuta na njega zato što su svi bili našminkani, u haljinama, sređeni, a ja kada sam videla njegovu košulju, ja sam obukla neku najnebitniju haljinu i obula čizme, ravne one kao polumartinke - ispričala nam je Katarina.

 

Da li je Katarina uopšte razmišljala da kako da odgovori proscu?

 

– Nisam ni razmišljala, ali moram da ti kažem da ja nikada nisam ni rekla "Da!". Stvarno nisam – otkrila nam je bivša voditeljka.

 

– Isto kao što sam ja danima razmišljao kako ću to da uradim. Sve što sam ja smišljao nekoliko dana i šta sam želeo da kažem, sve sam zaboravio. Kada sam kleknuo, sve sam zaboravio. Znaš kada sam imao tremu ne znaš koliku. I tada, ono što mi je prvo kliknulo u glavi, to sam rekao. A ona, onako zbunjena, tresla se... - podsetio se Ljuba te noći kada je zaprosio svoju sadašnju verenicu. Katarina nam je priznala da je ona ranije imala predrasude o pevačima.

 

– Ja sam bila najveći protivnik veze sa pevačima. Za mene je to bilo katastrofa. To je ono poslednja stvar što bih sebi poželela. Sada živim sa jednim pevačem, ali on je sušta suprotnost od svih muzičara koje sam ja ranije znala. Imala sam u početku ja predsrasude i o njemu. Nisam ga shvatala ozbiljno, ali od prvog dana, on se potrudio da mi dokaže da sam ja najbitnija i da se sve vrti oko mene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker