glossy intervju

Zavoleli smo ga u popularnom muzičkom takmičenju, bio je MILJENIK ŽENA širom regiona, a sada mu se ostvarila NAJVEĆA ŽELJA: Poznati pevač progovorio o ljubavi sa srpskom manekenkom i NOVOJ ŽIVOTNOJ ULOZI

0

Bio je jedan od omiljenih učesnika popularnog muzičkog takmičenja Operacija trijumf koji je osvojio publiku širom regiona pre 10 godina, a svojim sentimentalnim glasom i interpretacijom zadivio je dame sa naših prostora.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Mladi hrvatski pevač Igor Cukrov pre nekoliko nedelja je u srpskoj prestonici postao otac sina Kristijana, a u intervjuu za Glossy otkriva sve detalje zajedničkog života sa suprugom Katarinom.

 

Nedavno ste se ostvarili u najvaźnijoj životnoj ulozi, postali ste tata malenog Kristijana. Kakav je osećaj i da li se polako uhodavate u nove navike?

 

Moram priznati da me je uloga oca posebno oplemenila i dala našim životima jednu novu dimenziju. Ovo je nešto čemu sam težio oduvek i mogu reći da mi se najveća želja ostvarila. Nisam verovao da će nam se mali Kristijan tako brzo uvući pod kožu i sve stvari koje važe za naporne i izazovne na početku prevazilazimo s ljubavlju. On nam daje posebnu motivaciju.

 

Da li svom sinu od prvog dana pevušite?

 

Nećete verovati ali da, pevam mu od samog početka i to ga dosta umiruje, posebno sada u periodu kada ima grčeve. Najviše voli kad mu pevušim „Oro“ od Jelene Tomasević.

 

Sa suprugom Katarinom ste stali na ludi kamen u julu ove godine posle dugogodišnje veze. Da li su vam se slegli utisci od svadbe, i kako ste odlučili da svadbu upriličite u Beogradu?

 

Kod nas se uvek nešto dešava, tako da je svadba bila isplanirana spontano. Ja bih to više nazvao intimnim slavljem na kom su prisustvovali naši najbliži. Svakako veselje tek predstoji, očekuje nas krštenje, proslava prvog rođendana i mnogo mnogo lepih dešavanja. Beograd volim jer su mi se u njemu desile neke od najlepših stvari u životu, pa samim tim odlučili smo da krunišemo naš brak baš tu, u jednom romantičnom restoranu kraj Dunava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Cukrov (@igor.cukrov) on

Kako je počela vaša ljubavna priča?

 

Zvuči pomalo filmski ali tako se i desilo bez preterivanja. Ljubav na prvi pogled. Sve je počelo davne 2009. na snimanju mog spota prvenca za pesmu „Mjesečar“ gde je Katarina imala ulogu da mi padne u naručije. Kako je pala to je bilo to, ščepao sam je i vezao za sebe za sva vremena (smeh).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Cukrov (@igor.cukrov) on

Da li ste pomalo ljubomorni, s obzirom na to da se vaša supruga bavi manekenstvom?

 

Nisam od onih momaka koji su posesivno ljubomorni, mada uvek zasmeta kada mi neko devojku, sad već i ženu pogleda ili flertuje na bezobrazan način. Ona je lepa i atraktivna i to je činjenica, ne mogu da je ne gledaju, ali sve dok je u dozi pristojnosti meni ne smeta.

 

Studirali ste teologiju. Da li se u slobodno vreme bavite poslom u struci i koliko vam teologija generalno pomaže u životu?

 

Teoligija je nešto što me ispunjava duhovno i to je u meni gde god bio i šta god radio. To je dugačak put izgrađivanja sebe pored svih spoljašnjih prepreka i na tom putu trudim se da i druge usmeravam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Cukrov (@igor.cukrov) on

Iskusili ste i evrovizijsku scenu 2009. godine kada ste predstavili Hrvatsku sa pesmom “Lijepa Tena”. Koliki je to bio izazov za vas?

 

Eurosong mi je svakako doneo odskočnu dasku u svet estrade i to je iskustvo koje ću pamtiti čitavog zivota. Pogotovo za jednog mladog pevača to je preveliki uspeh. Sa svim izazovima koji su se tada javljali mislim da sam to odradio na visini zadatka i da je moja zemlja bila ponosna na svog tadašnjeg predstavnika.

 

Koliko vam fali vaš rodni grad?

 

Katarina i ja smo osobe koje ne trpe stege i ne zadržavaju se na jednom mestu tako da mi zivimo svuda i nigde (smeh). Šalu na stranu, ali zbog vrste mog posla često se seljakamo i putujemo tako da smo malo u Srbiji, malo Hrvatskoj, ali većinom i u inostranstvu. Svoj rodni grad jako volim i uvek mi nedostaje kada sam odsutan više od dva meseca. Fali mi da posetim roditelje, popijem kafu na splitskoj rivi sa prijateljima. Kada to napravim miran sam za novi krug putovanja.

 

Kako pamtite odrastanje u Šibeniku?

 

Rođen sam u Šibeniku, ali odrastanje većinom pamtim iz Splita, s obzirom da smo se tamo ubrzo preselili. Svaki dalmatinski grad je priča za sebe, krije neku tajnu i romantiku, to je posebna neraskidiva veza. Morate da dođete i osetite magiju koja se tamo dešava, jer rečima se utisak ne može preneti u celosti.

 

Čime vas supruga iznova osvaja?

 

Sa godinama postajemo oboje zreliji i mudriji, ono što me je oduvek osvajalo je njena hrabrost i borbenost u svakoj situaciji. Krhkost žene je i ujedno prevelika snaga u rangu muškarca koju u sebi nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Cukrov (@igor.cukrov) on

Koji deo Beograda najviše volite?

 

Najdraži mi je dunavski kej, tu se opuštam u svojim mislima, trčim kraj reke i uživam u zemunskim kafićima. Mislim da gotovo ne postoji grad nalik Beogradu koji nudi ovako bogat sadržaj na jednom mestu.

 

Gde ćete proslaviti predstojeće praznike?

 

Mislim da ću posle dužeg vremena napraviti pauzu od koncerata za novu godinu i posvetiti se svojoj porodici. S obzirom na to da je beba jako mala ne želim da se odvajam od nje, tako da koristim svaku moguću priliku da pauziram sa nastupima.

 

 

 

 

makonda-tracker